- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Başka siteye de baktım, doğru.45'i yanlislikla 35 yazmış olabilirler mi?
Benden 3 yas mi buyuk yani?
Oysa annem yasinda görüyordum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka siteye de baktım, doğru.45'i yanlislikla 35 yazmış olabilirler mi?
Benden 3 yas mi buyuk yani?
Oysa annem yasinda görüyordum ben.
Inanip dogru cikmadiklariniz noldu peki deynepnaz hanim biz kusmedik amaHaftaya yazmayacağım kimin eleneceğini, küstüm size inanmıyorsunuz bana
Şunun şurasında açıklanmasına ne kaldı canııım ıh hı hıhAzize kesin mi ona göre sevineceğim
Azize elenecek diye un almıştım elenmedi un bittiği hafta elendiHaftaya yazmayacağım kimin eleneceğini, küstüm size inanmıyorsunuz bana
Bayağı kilo vermiş, kadroya alınmadan önce daha kilolu idi. O hali daha genç duruyor sanki.35 mis harbiden bende 40 ustu diye dusunuyordum ama burcu da azize de sasirtti daha buyuk gorunuyorlar bence aslnda yas tahminlerim dogru cikardi
Un elendi gibi olmuşAzize elenecek diye un almıştım elenmedi un bittiği hafta elendi
Bugün yine un aldım kesin elenmez
Bende onu anlamadim yarismaya katilmak icin 30 kg vermis niye kilolular yarismaya alinmiyor mu kiBayağı kilo vermiş, kadroya alınmadan önce daha kilolu idi. O hali daha genç duruyor sanki.
Şık, fit görünmek içindir. Kadınlar daha hassas.Bende onu anlamadim yarismaya katilmak icin 30 kg vermis niye kilolular yarismaya alinmiyor mu ki
Bende 40 gibi düşünüyordum35 mis harbiden bende 40 ustu diye dusunuyordum ama burcu da azize de sasirtti daha buyuk gorunuyorlar bence aslnda yas tahminlerim dogru cikardi
3 kere basvurmus anlamadim oyledir belki ama asil yarismada kilo verdi kaldi ki cogu kilo aliyor genelde erkeklr filanŞık, fit görünmek içindir. Kadınlar daha hassas.
Azize mi gitti tv kapalı
Alışkın ya, ağlamıyor bileHızlı giriş ve çıkış
AzizeKim gitti ben tv yi kapattım