Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Görkemi resmen pr için getirtmisler tuhaf tuhaf hareketleri var ablası da değişik biri katılmadığı yarışma kalmamış kuaförüm sensin temizlik benim işim gibi görkem de ilgi çekmek için kavga çıkartıyor sürekli bir gergin o ses Türkiye erken final yapcak diye uzattılar ama keşke azize ve görkemi geri getirtmek yerine masterclass verselerdi daha mantıklı olurdu bir tık iğreti gelmedi değil yarışmadan

Yapmıyor maalesef. Sen daha iyi yapıyorsun dedi ve üstüme kaldı. Klasik bir kaçış.
Sizin daha iyi yaptığınızdan hiç şüphem yok. Bence de siz daha iyi yaparsınız.
Ama genellikle hamileyken de lezzetsiz de olsa başkasının yaptığı yemek daha lezzetli geliyor insana

Görkem 'i en başta da sevmemiştim, yine sevmiyorum. Ama dün Dilara' ya iyi saydırdı

Sizin daha iyi yaptığınızdan hiç şüphem yok. Bence de siz daha iyi yaparsınız.
Ama genellikle hamileyken de lezzetsiz de olsa başkasının yaptığı yemek daha lezzetli geliyor insana

İzlemedim Deynep’im.
Dımbıl çorbası nedir yahu?

Sakarya’da birçok Kültür bir arada yaşıyor. Ama en eski kökeni olanlar Manav’lar. Onlara ait olabilir
Sakarya'da çekim yapıldı, göl kenarında. Restoran sahibi de konuklar arasındaydı. Sakarya halkı balık sevmiyor, sevdirmeye çalışıyoruz dedi. Ben de hııııı sevmiyor, o zaman yasmingil neden satıyor balıkları, belki sana da satmıştır dedim

O soğukta nasıl yemek yapıyorlar ya, kış geldi. Çekim geçen hafta yapılmış olsa bile kasım ayı sonuçta, soğuk

Sakarya’nın ünlü bir balıkçısı var, adamın işi tamamen show
Balıkçı Hüseyin
O satamıyor muymuş acaba?
Göl kenarında hangi restoran acaba?
Tuna Tan desem, göl kenarında değil?

Son düzenleme:
O soğukta nasıl yemek yapıyorlar ya, kış geldi. Çekim geçen hafta yapılmış olsa bile kasım ayı sonuçta, soğuk
Geçen hafta bizim buralar çok sıcaktı, çekimde o zaman yapılmıştır muhtemelen

Balıkçı Hüseyin
Tunatan desem, göl kenarında değil?
Merak ettim, bakayım

Geçen hafta ben de o taraflardaydım .Yazdan kalma bir gündü piknik yaptık.
Balıkçı Hüseyin
Tuna Tan desem, göl kenarında değil?
Çok ta göl kenarı değildi aslında, arkadan gözüküyordu Netten baktım Maltepe parkmış. Adını unuttum soyadı Akbaştı. Biraz önce Tekrarını izledim. Adam aslında Sakarya'da dememiş. Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili ama balık tüketimi yurt dışına bakarak az, uğraşıyoruz demiş Ülkece az demiş yani.
Merak ettim, bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…