- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin nikah memuru bu hafta kimi söylediKimsede beni etiketlemiyor kim evlenecek diye
Senin tahminlerin kimseyi evlendirmiyoKimsede beni etiketlemiyor kim evlenecek diye
Azizeyi evlendiriyorSenin nikah memuru bu hafta kimi söyledi
Şu dakikadan sonra giden her koşulda sürpriz benim için, pelin ve sergenin yukarı çıkmasını hiç beklemiyordumPelin geçti
Araz eleniyor bence
Ben de peline çok şaşırdım, ama burcu şef tabağını iyi yapar, araz ya da azize elenir gıbıŞu dakikadan sonra giden her koşulda sürpriz benim için, pelin ve sergenin yukarı çıkmasını hiç beklemiyordum
Aynı cümleyi yazıyordum tamBen de peline çok şaşırdım, ama burcu şef tabağını iyi yapar, araz ya da azize elenir gıbı
Yalnız o tabak ne öyleAynı cümleyi yazıyordum tam
Vallahi fena, azize başlamadan öne geçti, içli köfte hamuruna benziyor hamuru, yoğurma ve şekillendirme kısmında azize avantajlı durumdaYalnız o tabak ne öyle
Azizeyi evlendiriyor
Insta hesabini takip ediyorum Emre'nin. Haberlerin doğru olmadigini soyledi gecen hikayesinde.Emre'nin rahatsızlığı varmış bu doğru mu hemde parkinson yazıyo