- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
Of evet ya. Gitti cocuk
Kendisi bizim kadar üzülüyor mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of evet ya. Gitti cocuk
Hisli cocuk o tabi üzülüyordur. Ama kendisi istedi gitmek. Allah yolunu, şansını açık etsin.Kendisi bizim kadar üzülüyor mudur
Tunahan youtube kanalında Emreyi hedef alıp konuşmuş, sanki onun yüzünden elenmiş gibiAynı haber Tunahan için de çıkmıştı. İnşallah Emreninki doğrudur
Tam bir ergen. Cok da sallamamak lazim.Tunahan youtube kanalında Emreyi hedef alıp konuşmuş, sanki onun yüzünden elenmiş gibi
Neymiş yabancı ülkede maaşları iyi olup, şartları iyi olup, gelip burada yarışmaya katılıyorlar. Ben hiçbiryere gitmem vs. Ne alakaysa. Ne şartlarda gittiğini, yaşadığını bilmeden ahkam kesiyor
Ay Tunahan kim yaTunahan youtube kanalında Emreyi hedef alıp konuşmuş, sanki onun yüzünden elenmiş gibi
Neymiş yabancı ülkede maaşları iyi olup, şartları iyi olup, gelip burada yarışmaya katılıyorlar. Ben hiçbiryere gitmem vs. Ne alakaysa. Ne şartlarda gittiğini, yaşadığını bilmeden ahkam kesiyor
Hiç böyle düşünmemiştim, bu da farklı bir bakış açısı, mantıklıAy Tunahan kim ya
Dünün gtu bezli çocuğu
O kim Emre kim
Sergen Hasan abileri onu doldurup salıyorlardı ortalığa
Ateş için de aynısını yaptılar
Ateş de Emre'ye bilenmişti
O gidince Araz Emre'yle diyalog arttırdı farkındaysan
Bu hafta bence Mert de strateji yaptı
Sevmediği kim varsa (burcu hariç sanırım) takımına aldı
Bi yorumda okudum intihar takımı kurdu birnevi
Azize sergen araz hangisi giderse isabet olur
Bence ondan oyuncu bile değiştirmek istemedi
Umarım azize araz sırayla giderler
Azize giderse helva yapıp dağıtcam 3 5 komşuya
Un aldım dün
Benim tarifim var gördün müAkşama tantuni gördüm fragmanda, tantuni yapcam galiba. Nevreste alırım bi püf noktası
Ay midemde kelebeklee uçuştu şu anBenim tarifim var gördün mü
Kolay gelsin
Et Yemekleri - Tantuni-Ev Yapımı Lavaş Eşliğinde-Efsane Un Sponsorluğunda
Merhaba Yemek Yarışması Takipçileri🥰 Kategorimiz"Et Yemekleri " Tarifim Mersin yöresine ait Tantuni🤗 Tantuni lavaşa sarılı bir et dürüm türüdür.Aslı pamuk yağı ile yapılır. Evde yapmak çok zor değil.Sizde tarifimle evinizde yapabilirsiniz.Sacınız yoksa wok tava kullanabilirsiniz. Bu lezzeti...www.kadinlarkulubu.com
Az ölçü vereyimAy midemde kelebeklee uçuştu şu an
Lavaşı ben de kendim yapıcam senin hamurdan bayağı çıkmış galiba, bana 5 tane falan yeter herhalde umarım ayarlayabilirim
Ay çok iyi oldu bu , sağol Nevoş’umAz ölçü vereyim
3 su bardağı un
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı toz maya
1 tatlı kaşığı tuz
Bu ölçü ile yap canım
Rica ederim canımAy çok iyi oldu bu , sağol Nevoş’um
Merhaba canımsevgili Nevreste mersinli bir arkadaşım vardı. zamanında kısır, mercimek köftesi batırık biberli ekmek fellah köftesi hep kendisinden öğrendim.
o da lavaşını kendi yapardı. aklımda kalanını yazayım. belki biliyorsunuzdur ya da duymuşsunuzdur.
bayat ekmekleri biriktirirdi. (normal beyaz ekmek) onları ıslatır suyunu sıkar, (köfteye koyduğumuz gibi) unla tekrar yoğururdu. ekmek mayalı olduğundan zaten kendiliğinden mayalanırdı. sadece tuz eklerdi.
incecik açır lavaş yapardı. harika olurdu.
Ay dur hele daha oylama başlamadı kırmızıda umutsuzluk görüyorumdeynepnaz kim gidiyor potaya
Dilara potada zaten amaEşim, sergen yemekleri bilerek kötü yapıyor dilara kazansın diye, diyor
Dünkü bölümde de aynı şeyi söylemişti eşim, vardır bir teorisi kesin çok heyecanlı gidiyor yalnız oylamaDilara potada zaten ama