• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aynı haber Tunahan için de çıkmıştı. İnşallah Emreninki doğrudur 🙂
Tunahan youtube kanalında Emreyi hedef alıp konuşmuş, sanki onun yüzünden elenmiş gibi :deli:
Neymiş yabancı ülkede maaşları iyi olup, şartları iyi olup, gelip burada yarışmaya katılıyorlar. Ben hiçbiryere gitmem vs. Ne alakaysa. Ne şartlarda gittiğini, yaşadığını bilmeden ahkam kesiyor 🤦‍♀️

Tunahan youtube kanalında Emreyi hedef alıp konuşmuş, sanki onun yüzünden elenmiş gibi :deli:
Neymiş yabancı ülkede maaşları iyi olup, şartları iyi olup, gelip burada yarışmaya katılıyorlar. Ben hiçbiryere gitmem vs. Ne alakaysa. Ne şartlarda gittiğini, yaşadığını bilmeden ahkam kesiyor 🤦‍♀️
Tam bir ergen. Cok da sallamamak lazim.

Ay Tunahan kim ya
Dünün gtu bezli çocuğu
O kim Emre kim
Sergen Hasan abileri onu doldurup salıyorlardı ortalığa
Ateş için de aynısını yaptılar
Ateş de Emre'ye bilenmişti
O gidince Araz Emre'yle diyalog arttırdı farkındaysan
Bu hafta bence Mert de strateji yaptı
Sevmediği kim varsa (burcu hariç sanırım) takımına aldı
Bi yorumda okudum intihar takımı kurdu birnevi
Azize sergen araz hangisi giderse isabet olur
Bence ondan oyuncu bile değiştirmek istemedi
Umarım azize araz sırayla giderler
Azize giderse helva yapıp dağıtcam 3 5 komşuya
Un aldım dün :D

Ay Tunahan kim ya
Dünün gtu bezli çocuğu
O kim Emre kim
Sergen Hasan abileri onu doldurup salıyorlardı ortalığa
Ateş için de aynısını yaptılar
Ateş de Emre'ye bilenmişti
O gidince Araz Emre'yle diyalog arttırdı farkındaysan
Bu hafta bence Mert de strateji yaptı
Sevmediği kim varsa (burcu hariç sanırım) takımına aldı
Bi yorumda okudum intihar takımı kurdu birnevi
Azize sergen araz hangisi giderse isabet olur
Bence ondan oyuncu bile değiştirmek istemedi
Umarım azize araz sırayla giderler
Azize giderse helva yapıp dağıtcam 3 5 komşuya
Un aldım dün :D
Hiç böyle düşünmemiştim, bu da farklı bir bakış açısı, mantıklı

Akşama tantuni gördüm fragmanda, tantuni yapcam galiba. :olamaz: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. alırım bi püf noktası :KK53:
Benim tarifim var gördün mü🤗
Kolay gelsin🥰

Benim tarifim var gördün mü🤗
Kolay gelsin🥰
Ay midemde kelebeklee uçuştu şu an 😋😋😋
Lavaşı ben de kendim yapıcam senin hamurdan bayağı çıkmış galiba, bana 5 tane falan yeter herhalde umarım ayarlayabilirim🙄

Ay midemde kelebeklee uçuştu şu an 😋😋😋
Lavaşı ben de kendim yapıcam senin hamurdan bayağı çıkmış galiba, bana 5 tane falan yeter herhalde umarım ayarlayabilirim🙄
Az ölçü vereyim🤗
3 su bardağı un
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı toz maya
1 tatlı kaşığı tuz

Bu ölçü ile yap canım🥰

sevgili Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. mersinli bir arkadaşım vardı. zamanında kısır, mercimek köftesi batırık biberli ekmek fellah köftesi hep kendisinden öğrendim.
o da lavaşını kendi yapardı. aklımda kalanını yazayım. belki biliyorsunuzdur ya da duymuşsunuzdur.
bayat ekmekleri biriktirirdi. (normal beyaz ekmek) onları ıslatır suyunu sıkar, (köfteye koyduğumuz gibi) unla tekrar yoğururdu. ekmek mayalı olduğundan zaten kendiliğinden mayalanırdı. sadece tuz eklerdi.
incecik açır lavaş yapardı. harika olurdu.

sevgili Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. mersinli bir arkadaşım vardı. zamanında kısır, mercimek köftesi batırık biberli ekmek fellah köftesi hep kendisinden öğrendim.
o da lavaşını kendi yapardı. aklımda kalanını yazayım. belki biliyorsunuzdur ya da duymuşsunuzdur.
bayat ekmekleri biriktirirdi. (normal beyaz ekmek) onları ıslatır suyunu sıkar, (köfteye koyduğumuz gibi) unla tekrar yoğururdu. ekmek mayalı olduğundan zaten kendiliğinden mayalanırdı. sadece tuz eklerdi.
incecik açır lavaş yapardı. harika olurdu.
Merhaba canım🤗
Onu duydum ama hiç denemedim🤗Güzel oluyordur🤗
Ben pek ekmek almıyorum.Çok özlersek alıyoruz.Haftada bir tam buğday unu ile lavaş yapıyorum ya da bazlama🤗
Buzluğa koyuyorum🥰
Teşekkür ederim🥰

Back