Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirMehmet şef in azizeye bir şansın daha var derken kastettiği de elenen yarışmacıların takımlara katılması bence
Bende helva yapcam demiştimAzize veya Araz elenirse etiketleyin lütfen. Lokma döktürücem.
Ayy bayılırım şuracıktaO ne ya, reyting mi düştü noldu yani. Hamza veya tunahan gelirmiş bir de masterchef benim için biter o zaman
Safanur hala kilolu bence, inşallah o da elenirBırakamdım programı ama görüntülere bakınca azize program sırasında nereden baksanız 15 kilo vermiş izlerken hiç anlamamışız. Bunların hepsi nasıl bu kadar zayıf diyordum, erimişler bildiğiniz. Safanur kaç kilo verdi acaba
Azize geri gelirmiş Hamza ile birlikteBende helva yapcam demiştim
Ama saçmalık ki 2 kişi geri döncek
Aşırı saçmaladılar
Ben bildim ben bildim Azize elendio zaman kesin azize elenmiyor
Bi daha cidden açmam kanalıAzize geri gelirmiş Hamza ile birlikte
X xDerinMavix Azize elendi, lokmamı isterimAzize veya Araz elenirse etiketleyin lütfen. Lokma döktürücem.
1 dk yarın geri gelirse lokma iptalX xDerinMavix Azize elendi, lokmamı isterim
Sonuçta rakibin, o kadar gözyaşına ne gerek var, Sergen i örnek alsalar yaBurcu da "ne biçim bi kadınsın" diyen azizeye seni seviyorum dedi
Kısmetse olurda bile duygular bu kadar hızlı değişmiyordu
Yok yaa onları reyting ıcın cagırıyorlar, ne yapacaklarını şaşırdılar..Bi daha cidden açmam kanalı
Şu an bile açasım gelmedi
Düşünsene Görkem ilk haftada elendi
Herkes savaştı o o kadar süre sonra tekrar gelcek atıyorum şampiyon olcak
Aşırı saçma ve haksızca