- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
İlgisini farketmıs demek ki hasanın birine ilgisi varmıymıs bi sorsanaDünkü bölümde de aynı şeyi söylemişti eşim, vardır bir teorisi kesin çok heyecanlı gidiyor yalnız oylama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgisini farketmıs demek ki hasanın birine ilgisi varmıymıs bi sorsanaDünkü bölümde de aynı şeyi söylemişti eşim, vardır bir teorisi kesin çok heyecanlı gidiyor yalnız oylama
Sergenle dilaranın dedikodusu var zaten medyada, sergenin hareketlerinde de var belirtiİlgisini farketmıs demek ki hasanın birine ilgisi varmıymıs bi sorsana
İlk zamanlar da böyle bir dedikodu çıkmıştı diye hatırlıyorumSergenle dilaranın dedikodusu var zaten medyada, sergenin hareketlerinde de var belirti
Baslarda sempatik geliyordu, ama şimdi o kadar itici geliyor ki, diğer kadınlara o kadar kaba davranıyor ki, hanzooSergenle dilaranın dedikodusu var zaten medyada, sergenin hareketlerinde de var belirti
Allah korusun hepimiziİlk zamanlar da böyle bir dedikodu çıkmıştı diye hatırlıyorum
ay hiç keyfim yok yolda yürümeye korkar olduk dünkü samuraylı cinayet kanımı dondurdu hiçbişeyden zevk alamıyorum psikolojim bozuldu
Ben haberi görmemiştim. Sizin mesajınızı gorunce okudum. Kanim dondu.İlk zamanlar da böyle bir dedikodu çıkmıştı diye hatırlıyorum
ay hiç keyfim yok yolda yürümeye korkar olduk dünkü samuraylı cinayet kanımı dondurdu hiçbişeyden zevk alamıyorum psikolojim bozuldu
Şu güncel savaş strateji vs oyunlarından çocuklarınızı uzak tutun.o caninin işlediği cinayetin kamera görüntülerini gördüm, görmez olaydım, kanım dondu.
sabahtan beri kendime gelemedim.
Rabbim sabır versin.
Acaba bu da dedikodu olabilir miŞimdi bi haber okudum,hasan _hülya aşkı bitmiş diyolar
Emre'nin seveni çoktu amaKac gundur bakmiyordum buraya sayfa artmamis bile
Uzumlu kekim emre
Olabilir, ama sergen dilaraya bı olayda, sus zaten zor gunler gecırıyor falan dıye telkinde bulunmusAcaba bu da dedikodu olabilir mi
Babası yalanladıEmre'nin rahatsızlığı varmış bu doğru mu hemde parkinson yazıyo
Ay yoktur inşaallah çok genç dahaBabası yalanladı
Valla geçen hafta mert mert dedik, emre gitti.. Bence de pelin ama araz bile gidebilir o yüzden bilemiyorum.. Paşa paşa oturup kazenın müjdeyi vermesini beklicemBu akşam kim eleniyo pelin diyorum ben tahminleri alalım nasılsa kazen kimin eleneceğini söylüyo
Hadi ben de Azize diyeyimBu akşam kim eleniyo pelin diyorum ben tahminleri alalım nasılsa kazen kimin eleneceğini söylüyo