- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Özeti izledim. Yeni bölüme geçince çocuklar kanal değiştirdi. 1 saatlik program değil ki yumruğunu koyayım masaya ben izleyeceğim diye
Bu akşam izlerim artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özeti izledim. Yeni bölüme geçince çocuklar kanal değiştirdi. 1 saatlik program değil ki yumruğunu koyayım masaya ben izleyeceğim diye
Hasan, seni yormayayım dedimBen izledim ama aynı anda yazılı kağıdı okuduğumdan yazamadım. Ben bırakmam izlemeyi ama yeni favori bulmam lazım kendime
Araz kıllısı mıÇamaşırlarla uğraşıyordum ben Mehmet şef Araz kıllısına soruyordu ne getirdiler falan diye
Emre gittikten sonra geldiler :/
Belki Emre vesile olmuşturKimse bu sebeple gitmesin diye çağırmışlardırBende izlemedim eşim bakıyordu bir ara aileler gelmiş sanırsam.
1 hafta önce neredeydi aileler ?
Emre gidince gelmişler
Emre nin oğlu yurt dışındaysa gelemezdi ki zatenAileler mi gelmis? Daha da yazik oldu yani Emre'ye...
Araz kıllısı mı
Belki Emre vesile olmuşturKimse bu sebeple gitmesin diye çağırmışlardır
Ama pandemi var. Gezip tozup programa katılsalar riskli olur.Sanki mit ajanı yetiştiriyorlar.
İnsanlara zaten 4-5 ay bir program yaptırıyorsun üstüne üstelik eve kapatıp kimseyle iletişim kurmalarını engelliyorsun.
Survivor olsa anlarım ama bu masterchef için cidden saçma yani.
Emre'nin zaten zor hayatı olmuş evladım dedi durdu baksana
Ama pandemi var. Gezip tozup programa katılsalar riskli olur.
Kız ne evi villada kalıyorlarYoo gezip tozmasınlar otel falan ayarlasaydı acun yok muydu yani parası.
Sen Sergen, Araz, Azize gibi tiplerle evde olmak ister miydin sürekli :/
Ayrıca şefler bir tabaktan 3 kişi yemek yiyorlar onlara pandemi yok mu
Aynı haber Tunahan için de çıkmıştı. İnşallah Emreninki doğrudurAcun teklif götürmüş Emreye giye haber var netteEki Görüntüle 2948435
Araz kıllısına koptumÇamaşırlarla uğraşıyordum ben Mehmet şef Araz kıllısına soruyordu ne getirdiler falan diye
Emre gittikten sonra geldiler :/
Oglu gelemese bile aileden birileri gelirdi moral olurduEmre nin oğlu yurt dışındaysa gelemezdi ki zaten
Ay katiliyorum. Azize ile 24 saat gecirdigimi dusunemiyorum.Yoo gezip tozmasınlar otel falan ayarlasaydı acun yok muydu yani parası.
Sen Sergen, Araz, Azize gibi tiplerle evde olmak ister miydin sürekli :/
Ayrıca şefler bir tabaktan 3 kişi yemek yiyorlar onlara pandemi yok mu
Tunahan'la Emre kiyaslanamaz ya. Emre cok basariliydi. Dogrudur insallah.Aynı haber Tunahan için de çıkmıştı. İnşallah Emreninki doğrudur
Ay katiliyorum. Azize ile 24 saat gecirdigimi dusunemiyorum.
Araz kıllısına koptum
Ay aklima Emre geldikce gozlerim doluyor
Of evet ya. Gitti cocukEvet Cafer gelseydi ne güzel olurdu Emre için :/