Hamilelik nasıl gidiyorBen hep izledimyıllarımı verdim
Hıc de mıy mıy deilYahu bu Emre Ne mıy mıy bir adam yahu. Bu adam şef olsa ne olur olmasa ne olur. İnsanın içini karartır
Fazla efendiYahu bu Emre Ne mıy mıy bir adam yahu. Bu adam şef olsa ne olur olmasa ne olur. İnsanın içini karartır
Hıc de mıy mıy deilhayata erken atılmıs
Çok şükürHamilelik nasıl gidiyorMaşaallah 11 hafta olmuş
Zor canım Allah kolaylık versinÇok şükürbıraz sıkıntı yasadık ama son 1 haftadır ıyıyım, ikiz gebelik zormus ya
Sizin dilinize kımse düşmesinHeee ondan mı gıy gıy diye ses geliyor. Yahu adam ölmüş toprak atmamışlar
Ahh ah benı en ıyı sız anlarsınız, inşallah saglıklı olsunlar da ben razıyım herseyeZor canım Allah kolaylık versin
Sağlıkla gelsinler İnşaallah
Sizin dilinize kımse düşmesingömdünüz adamı
Şaşırma kazen düşünsene haksızlığa uğrasa hakkını almak için bile uğraşmaz herşeye''canı sağolsun'' derse bilmiyorumFazla efendi
Sonrası güzel sen onu hayal etAhh ah benı en ıyı sız anlarsınız, inşallah saglıklı olsunlar da ben razıyım herseye
Peki hasan hakkında ne dusunuyorsunuzGömdüm ama toprak attırmadım
Peki hasan hakkında ne dusunuyorsunuz
İlk trimester ve 3.trimester cok zor dıyorlar, 2.ye az kaldı ınsallah,azıcık rahat edeyimSonrası güzel sen onu hayal et
Benim gebeliğim çok zor geçmişti.
İnşaallah canımİlk trimester ve 3.trimester cok zor dıyorlar, 2.ye az kaldı ınsallah,azıcık rahat edeyim
Yemekler konusundaHasan hatunun korkusuna hiç bir bayan yarışmacı ile yanyana gelemiyor
Yemekler konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?