- 17 Temmuz 2021
- 6.862
- 22.403
- 298
Allah sabır versin izlerkenAyyy nefret ediyorum Azize'den. Bir de ayni gorumcem kadinin tipi
Burcuya da gıcık oluyorum bazen ama azize sayesinde burcu sempatik geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin izlerkenAyyy nefret ediyorum Azize'den. Bir de ayni gorumcem kadinin tipi
Ay valla ben Burcu'ya uyuz olmuyorum. Cok sempatik gelmiyodu evet ama cok daha uyuzlar var bence Azize gibi Araz gibi Sergen gibi.Allah sabır versin izlerken
Burcuya da gıcık oluyorum bazen ama azize sayesinde burcu sempatik geliyor
Baslarim moraline ya. Orada olsam her elemede Azize yazarimAy bide bu hafta da Mert dedi ya azize ablanın morali bozulmasın vs vs
Dalga mı geçti gerçek miydi sinir oldum
Napıyor morali bozulunca kızgın maşayla mı kovalıyor
Tüm tabaklar kaybetmesine rağmen Emre'yi yazdılar adam ona rağmen surat asmadı
Profesyonel olan tek tük kişi var zaten geri kalan mahalleden geçerken toplamışlar gibi
Bende yazarım netBaslarim moraline ya. Orada olsam her elemede Azize yazarim
Aynen Burcu kadınlarda tek ciddenAy valla ben Burcu'ya uyuz olmuyorum. Cok sempatik gelmiyodu evet ama cok daha uyuzlar var bence Azize gibi Araz gibi Sergen gibi.
O yuzden Burcu itici gelmiyor. Bir de kabul edelim basarili. Oradaki kadinlar arasinda en basarili olan.
Hasan zaten iticiydi. Sergen'den sonra arttiBende yazarım net
Aynen Burcu kadınlarda tek cidden
Erkeklerde eren emre hasan tahsin iyi
Hasanda çok ego ve mükemmeliyetçilik var
Sergenle takılması iticilik kazandırdı
Tahsin de çok boncuk dağıtıyor ama adaletini seviyorum
Emre ve eren favorim
Evet sanırım Burcu Hasan'in yaptigi bir seyi kullaniyor. Meraktayim :)Hanımlar fragmanı izlediniz mi, ortalık çok karışmış galiba
Emre eleniyormuşKizlaaar kritik yapmiyoruz kac aksamdir huuu huu izliyor musunuz
Farkettinizmi dilara dediki sergen burcu eti cikarip pilavin uzerine koyup firina atiyorum dedi burcu tamam sadece bana soylemen yeterli diye cevap verdi guya sergen e de danisti diye bu kdr ego olur mu ya
Bu hafta kim eleniyor deynepnaz
Ayy bi saniyelikte olsa kalbimm dedimEmre eleniyormuş
Şaka şaka kandırdım seni
Mert elenecek
Ben sıra pelinde dedim. ama tahmin sadece benimkiGeçenlerde kim pelin dedi o zaman
Emre eleniyormuş
Şaka şaka kandırdım seni
Mert elenecek
Burcu mu yoksaMüjdeyi vereyim mi?
Burcu muMüjdeyi vereyim mi?