2.trimester hamileligin balayi denir .. insallah daha rahat olursun benimde orta donem daha rhat gecmstiİlk trimester ve 3.trimester cok zor dıyorlar, 2.ye az kaldı ınsallah,azıcık rahat edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.trimester hamileligin balayi denir .. insallah daha rahat olursun benimde orta donem daha rhat gecmstiİlk trimester ve 3.trimester cok zor dıyorlar, 2.ye az kaldı ınsallah,azıcık rahat edeyim
Bu arada finalistleri bilene verilecek ödül belli oldu muÇok başarılı buluyorum zaten 2 favorimden biri o
Kalpten gidin diyorsun heŞimdi Acun'la görüştük Emre elenmiş.
İnşallah canım 1 hafta kaldı2.trimester hamileligin balayi denir .. insallah daha rahat olursun benimde orta donem daha rhat gecmsti
Bu arada finalistleri bilene verilecek ödül belli oldu mu
Dominikte tatil ile değiştirelimHeee belli oldu araba veriyoruz...
Bence kimseninkı benzemiyor, mert gider inşallhAmoowwww Emrenin tabağı hiç iyi değil gitmese bari
Pelin gitsinBence kimseninkı benzemiyor, mert gider inşallh
Benjamin Cafer ile galiba çocuğun adı çok falso ya huAcun'a sordum son kararınız mı diye dedi ki Emre pijamalarını giydi oğluyla bizi izliyor.
Farketmez, o da gidebilir emre hariç diğer üçü de gidebilirPelin gitsin
Ay emrede eksik var emre gidecekFarketmez, o da gidebilir emre hariç diğer üçü de gidebilir
Farketmez, o da gidebilir emre hariç diğer üçü de gidebilir
Farketmez, o da gidebilir emre hariç diğer üçü de gidebilir
Ay emrede eksik var emre gidecek
Emre hiç bir şey koymamış ki yaa of Emre ya, ben niye izleyim ki şimdi. kimseyi sevmiyorum başka
İnanmamŞimdi Acun'la görüştük Emre elenmiş.