- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahsin tamam da Hasan’ı sevemedim Tahsin’i destekleyelim bariHasan Tahsin var ya :)
Estgfurullah, ben de zaten baslarda yazdım bi sitede Emrenin yarısmadan cekılecegı yazıyor dıye, bır rahatsızlıgı varmısSiz bana inanmıyorsunuz ama ben teee ne zaman ne dedim bir geri dönüp bakın. Emre teee kerevizi haşlarken gitti dedim.
İnanmam
Katılıyorum
Ama bu haksizlik oluyor yaaa smdiye kdrki basarisi noldu cocugun hic kocaman bir hic
Tabağını kasıtlı eksik yapmış olabilir miEstgfurullah, ben de zaten baslarda yazdım bi sitede Emrenin yarısmadan cekılecegı yazıyor dıye, bır rahatsızlıgı varmıs
Bence oyledır. Çunku emre şef tabaklarında hep iyiydiTabağını kasıtlı eksik yapmış olabilir mi
1 i bendimEmreye oy veren 209 kiiişi var
Geçmiş olsun1 i bendim
Bir öğrenci düşün bütün sene bütün dersleri genellikle başarılı ama yks sınavında başarısız oldu bütün sene çöp buna benzettimYa kendimi bu kadar kaptirmazdim aslinda tv olaylarina ama suan ciddi manada uzuldum . Emre bunu asla ve asla hak etmiyor kimse tek tabakla gonderilmemeli aslnda genel durumunu da goz onune almalari lazim ya