- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Müjde diyince, burcu geliyor akla hemenBurcu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müjde diyince, burcu geliyor akla hemenBurcu mu
Tek değilmişimBurcu mu
Bayağı kalabalık olabilirizTek değilmişim
Bugun bi haber sitesinde okudum. Emre cekılecekmıs yarısmadan, bı rahatsızlığı varmıs, ne kadar dogru bilemem hep yalan cıkıyor bu tarz haberlerSohrab bize müjde ancak bu olur
Yani kimBen aşçının ahlaklısını severim...
BurcuBen aşçının ahlaklısını severim...
Aynen bu tarz haberler hep yalan çıkıyorGayet iyi ve hırslı görünüyorBugun bi haber sitesinde okudum. Emre cekılecekmıs yarısmadan, bı rahatsızlığı varmıs, ne kadar dogru bilemem hep yalan cıkıyor bu tarz haberler
Daha önceden de dediğim gibi tıklanması için yapılan haberler emre ile pelin'i tahsin ile rabia'yı bile sevgili yapmışlardıBugun bi haber sitesinde okudum. Emre cekılecekmıs yarısmadan, bı rahatsızlığı varmıs, ne kadar dogru bilemem hep yalan cıkıyor bu tarz haberler
Mu acaba
Geçen hafta oyle konusuyordu, azızeye karsıMu acaba
Aynen bu tarz haberler hep yalan çıkıyorGayet iyi ve hırslı görünüyor
Aynen aynen, bi sitede mert diyorDaha önceden de dediğim gibi tıklanması için yapılan haberler emre ile pelin'i tahsin ile rabia'yı bile sevgili yapmışlardı
Oda giderse iyi olurAynen aynen, bi sitede mert diyor
Oda giderse iyi olur
Daha önceden de dediğim gibi tıklanması için yapılan haberler emre ile pelin'i tahsin ile rabia'yı bile sevgili yapmışlardı
Kazen de gitti müjdeyi veremeden belkide bilmiyordur görücez bakalımGeçen hafta oyle konusuyordu, azızeye karsı
OlabilirTamamen ilk defa izliyorum.Önceki yıllar denk gelirsem
Yılbasına kadar biter herhalde program
Pelin'in erkek arkadaşı varmış buna göre değiller yani her ikiside uydurma haberlerOnlar sevgili değilmiydi? Ohannes
Ben hep izledim yıllarımı verdimOlabilirTamamen ilk defa izliyorum.Önceki yıllar denk gelirsem