Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araz ve Merve bunları beğeniyorum.Onlarda umarım gelir.yedek kadroyu aslara nazaran daha başarılı buluyorum
şimdi faworilerim var tabiki ama finale gidebilecek isimler arasında değilller .mesela hasan finale yürür gibi ama sevemedim adamı.nasıl oy versem bilemedimGeldim gençler geldim,
Heyecanlı bir süreç içinde olduğum için bu başlıkla ilgilenememiştim ama geldim.
Öncelikle konuya anket ekledim, elenen yarışmacı ankette kalmaya devam edecek 3 tane favori yarışmacınızı seçmenizi rica ediyorum. Oyunuzu değiştirebilme hakkınız var fakat elenen yarışmacıyı listenizden çıkartıp başka birini seçemiyorsunuz. Finale kalacak 3 yarışmacıyı bilen ede güzel bir ödül verelim. Ben şu anda 3 yarışmacımı belirledim ama yedeklerden gelecek Araz Aknam'ı favorişerim içine alacağım ve listemden bir kişiyi eleyeceğim. Bir de en önemli ayrıntı favorilerinizin değişikliğini takip edebilmemiz için hem oy verip hem de yazılı olarak mesajla belirtmenizi istiyoruz ki izi kalsın.
Anlaşılmayan bir durum var mı?
şimdi faworilerim var tabiki ama finale gidebilecek isimler arasında değilller .mesela hasan finale yürür gibi ama sevemedim adamı.nasıl oy versem bilemedim
Kim kimdir bilmiyorum, bazı akşamlar benim kız seyrediyor diye şöyle bir göz ucuyla bakıyorum o kadar:)Araz ve Merve bunları beğeniyorum.Onlarda umarım gelir.
Burcu'yu bendr başta sevmedim sonra bi belgesel kanalında gördüm kore yemekleri yapıyor kendine has küçük bi mekan yapmış hoşuma gitti çabası ordan bi sempati duydumTunahan,Hamza ve Burcu'ya çok gıcığım
Çok haklısın abla Ateş dururken Tunahan'ın ne işi var.Kim kimdir bilmiyorum, bazı akşamlar benim kız seyrediyor diye şöyle bir göz ucuyla bakıyorum o kadar:)
Ben zaten Ateş elendikten sonra pek de bakmaz oldum, o çocuğum dururken Tunahan yarışıyor ya yarışma seyretme hayatım başlamadan bitmiştir.
Yarışmacı favori listesi veremeyeceğim o yüzden ama Soner şef 1 numaralı adamım, özellikle küpelerine bayılıyorum:)
Belki severimŞimdilik sevemedimBurcu'yu bendr başta sevmedim sonra bi belgesel kanalında gördüm kore yemekleri yapıyor kendine has küçük bi mekan yapmış hoşuma gitti çabası ordan bi sempati duydum
kesinlikleyedek kadroyu aslara nazaran daha başarılı buluyorum
Aynen, Ateş yaşı da küçük, bir de anneanne tariflerini uyguluyordu, tipi de benim çocuğum olmaya pek uygun diye, sanki oğlum gibi görüyordum o varken biraz seyrettim ama o gidip Tunahan kalıncaÇok haklısın abla Ateş dururken Tunahan'ın ne işi var.
Geçen bir tarif yaptıNe tatlı,ne tuzluAynı kendisine benziyor. Şeflerde benzetti
Bende Somer Şefi çok beğeniyorum.
Tunahan hariç herkes kazanabilirAynen, Ateş yaşı da küçük, bir de anneanne tariflerini uyguluyordu, tipi de benim çocuğum olmaya pek uygun diye, sanki oğlum gibi görüyordum o varken biraz seyrettim ama o gidip Tunahan kalınca
Ay adamın adı Somer mi Allah'ım ben beni benden alıyorum bazen, tvden ve mutfaktan bu kadar uzağım işte:)))
İyi olan kazansın, Tunahan hariç :)))