Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında hiçbiri kötü değilO kadar kişi arasından seçildiler.Ama çok daha iyileri olunca onlar geri planda kalıyorPelin Rabia'dan daha iyi bence. Rabia kadroya girdiğinden beri kendini hiç gösteremedi ki, ben şaşkınlık içinde izliyordum Rabia'yı. Oysa çok istemiştim kadroya girmesini.
Akşam Türkiye çiğköfte yiyecek
Arazın ki özellikle, adam kıl yumagı gibio saçlar sakallar, kollardaki kıllar
ya ben yiyemem
izlerken bile çoğu zaman içim kaldırmıyor.
bu çiğköfte ya çok yoğurmalı mıncıklamalı.
Aynen yaaNe eğlenmişler be
Rabia'nın gitmesi en doğrusuydu.
2-3 hafta yarıştı ama başarılı bir tane tabağı yok, resmen sıfır çekti.
Pelin bir tık daha iyi ama oda samimi gelmiyor bana.
Emre'ye o kadar sevindim ki resmen gece rüyama girdi çocuk, o masumluğu beni çok etkiliyor.
Ama moralden çok etkileniyor daha güçlü olması lazım.
Bundan sonra elenmesini istediğim ilk isim kesinlikle Azize.
Azize sen Emre'ye kurban ol!
Daha da yazarım da ban yemeyeyim
Bu arada Emre ile Pelin'in aşk dedikoduları saçma, o baktığınız site geçen senelerde de Ekin ile Cemre hakkında aşk dedikodusu çıkarmıştı.
Asla doğru değil.
Sergenin yaptığı saçmalık zaten de. Burcu o azarı bence çoktan hak etti. Çünkü sürekli aynı şeyi yapıyor. O çenesi bir türlü kapanmıyor.Sergen bu profesyonellikten uzak halleri bir şefe yakışacak şekilde mi Allah aşkına? Şefler bunu uyarmalıyken Burcuya laf söylüyorlar. Kadına üzüldüm şimdi. Ama yalandan ağlamaya çalışıyor gibi geldi bilemedim şimdi
İlk haftalar hiç sevmezdim de galiba şimdi üzülüyorum yavSergenin yaptığı saçmalık zaten de. Burcu o azarı bence çoktan hak etti. Çünkü sürekli aynı şeyi yapıyor. O çenesi bir türlü kapanmıyor.
Ben hiç üzülmüyorum açıkçası, en baştan beri insanları yordu artık. Bak Eren ona en güzel cevabı , hep aynı cevabı verdi hiiç şaşmadı, yorum dahi yapmadı çünkü Burcuyu iyi tanımış. Burcu susmuyorİlk haftalar hiç sevmezdim de galiba şimdi üzülüyorum yav