- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
Burcu'nun ben biliyorum, ben gördüm, ben gezdim tavırları bana da yapmacık ve itici geliyor ancak, sıkıntılı olan tek kişinin sadece o olduğunu düşünmüyorum. Yoksa söylediklerinizde haklısınız. Başarılı fakat bıraktığı izlenim kötü.
Aynen. Ben Emre'yi düellolarda gördüğümden beri bu çocuk şampiyon olur demiştim. O günden beri destekliyorum. İnşallah gerçekten şampiyon olur. Gerek başarısı ile gerek duruşu ile sonuna kadar kazanıyor, ben hayatımda bu kadar güzel yüreğe sahip çok az insan gördüm.
Azize elendiginde zil takip oynamayi düşünüyorumRabia'nın gitmesi en doğrusuydu.
2-3 hafta yarıştı ama başarılı bir tane tabağı yok, resmen sıfır çekti.
Pelin bir tık daha iyi ama oda samimi gelmiyor bana.
Emre'ye o kadar sevindim ki resmen gece rüyama girdi çocuk, o masumluğu beni çok etkiliyor.
Ama moralden çok etkileniyor daha güçlü olması lazım.
Bundan sonra elenmesini istediğim ilk isim kesinlikle Azize.
Azize sen Emre'ye kurban ol!
Daha da yazarım da ban yemeyeyim
Bu arada Emre ile Pelin'in aşk dedikoduları saçma, o baktığınız site geçen senelerde de Ekin ile Cemre hakkında aşk dedikodusu çıkarmıştı.
Asla doğru değil.
Evet diyorumya, yedeklerdeyken cok iyiydi Rabia.Pelin Rabia'dan daha iyi bence. Rabia kadroya girdiğinden beri kendini hiç gösteremedi ki, ben şaşkınlık içinde izliyordum Rabia'yı. Oysa çok istemiştim kadroya girmesini.
Azize elendiginde zil takip oynamayi düşünüyorum
Azize asiri itici. Assssiri...Suratsız ya.
Emre ile ilgili konuşmak istemiyormuş.
Sen kimsin Azize 2 yemek yaptın diye hemen havalara girdin.
Bu seneki yarışmacılar ne gıcık ya
Mehmet şefin bile dikkatini çekmişti ki iş teklif etti adam.. Herhalde rahatlama geldi Rabia ya öyle olunca, iyice saldıEvet diyorumya, yedeklerdeyken cok iyiydi Rabia.
Azize asiri itici. Assssiri...
Bir de gorumcemi andiriyor tipi, yuz ifadeleri vs. O sebeple de iticiligi katlaniyor benim icin
Pelin Rabia'dan daha iyi bence. Rabia kadroya girdiğinden beri kendini hiç gösteremedi ki, ben şaşkınlık içinde izliyordum Rabia'yı. Oysa çok istemiştim kadroya girmesini.
Ay aynen. Ben yedeklerden ana kadroya gecmezse haksizlim olacagini dusunuyordum. Kendini gosteremedi.Mehmet şefin bile dikkatini çekmişti ki iş teklif etti adam.. Herhalde rahatlama geldi Rabia ya öyle olunca, iyice saldı
Nasil bir tiksinme hem deAnam tam tiksinme gelmiştir sana şskdlsld
Evet suratını değiştiriyor hemen şeytanlaşıyor yani kaıdn.
Haksızsın potaya yazılacaksın hemen abv moduna giriyor.
Emre bile ne dedi ben bu hafta başarısızım tabaklarım geçmedi elbette yazacaklar dedi.
Ama Azize ve Dilara egosu maşallah hepsine basar.
Bi de dün sefler uyum saglayamadın mı dıye sordular, o da ortama alısamadım falan dedı, yahu aynı tezgahta Hıc degısmeden yemek yaptın.. Üstüne de İnstgramda kızlarla samımı boy boy fotoğrafların vardı.. Neye alısamadıysaAy aynen. Ben yedeklerden ana kadroya gecmezse haksizlim olacagini dusunuyordum. Kendini gosteremedi.
Sohret agir geldiBi de dün sefler uyum saglayamadın mı dıye sordular, o da ortama alısamadım falan dedı, yahu aynı tezgahta Hıc degısmeden yemek yaptın.. Üstüne de İnstgramda kızlarla samımı boy boy fotoğrafların vardı.. Neye alısamadıysa
Bi de dün sefler uyum saglayamadın mı dıye sordular, o da ortama alısamadım falan dedı, yahu aynı tezgahta Hıc degısmeden yemek yaptın.. Üstüne de İnstgramda kızlarla samımı boy boy fotoğrafların vardı.. Neye alısamadıysa
Evet yaa
Sürekli kusacakmış gibi durmuyor muydu ya sjuskd
Kesinlikle, benim de.pelin davranış olarak en düzgünleri bence. dün akşamki konuşması ve tutumu hoşuma gitti.
Şimdi anladık birbirimizi galiba :) benim de başlarda favorim Sergen'di, çok değişti.yani diğerlerinin yarattıkları sıkıntıları kendi kulvarları içinde normal buluyorum sanırım, o yüzden çok gözüme batmıyor demek istedim aslında :)
başlarda sergen çok favorimdi ama değişti mesela. yine de burcuyla yarışacak kadar problem yansıtan yok bence.
özellike kadına şiddet adı altında yükseldiği haftada ekstra gıcık oldum kadına.
zorla polemik yaratıp kendini mağdur göstermeye çalışıyor.
diğerlerinde genellikle zaten gerçekleşmiş bir mevzu oluyor, ona laf ediyorlar.
tarzları eleştirilir ayrıca tabi.
Şimdi anladık birbirimizi galiba :) benim de başlarda favorim Sergen'di, çok değişti.
Sergen çok samimi adamdı. Nasıl böyle değişti anlamadım. Çok üzüldüm gerçekten böyle değişmesine, favori isimlerimdendi. İnşallah düzelir ne diyim.biraz totosu kalktı ne yapsa oluyor dendikçe. popülariteyi kaldıramadı. bir de instagram hesaplarını koyuyorlar, bir sürü takipçi geliyor. yazan da çoktur.
yoksa ben de trakyalıyım hemşehri muhabbetine çok destekledim. hatta geçen sene de beğenmiştim ilk geldiğinde, hatası yüzünden devam edemeyince üzülmüştüm.
Sergen çok samimi adamdı. Nasıl böyle değişti anlamadım. Çok üzüldüm gerçekten böyle değişmesine, favori isimlerimdendi. İnşallah düzelir ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?