- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa Emre elenmiş yazmışlar Ekşi'de
Gerçek olamaz değil mi Emre nasıl gider
aman yalan yanlış yönlendiriyorlar ekşide
ben inanmıyorum artık.
isim vermek istemiyorum ama "kadınlarla ilgili bir sitenin yöneticisi" geçen hafta rabia elendi eşofmanlarla izliyor dedi, kadın haalaa orda
Yok yahu. Gecen hafta Mert, ondan önceki hafta da Ateş eleniyor dediler. Ikisi de hala orada...Yaaaa Emre elenmiş yazmışlar Ekşi'de
Gerçek olamaz değil mi Emre nasıl gider
Yok yahu. Gecen hafta Mert, ondan önceki hafta da Ateş eleniyor dediler. Ikisi de hala orada...
Emre ve Mert elenirse daha izlemem valla...Serum falan bağlayın bana kendime geleyim
Emre ve Mert elenirse daha izlemem valla...
Valla ya. Zaten Masterchef disinda izlediğim bir sey yok suanEmre elenirse bu hafta da yani tv8 i bile izlemem
Arttırıyorum, Emre elenirse Acun batsın diye dua ederim hergünEmre elenirse bu hafta da yani tv8 i bile izlemem
Bozuk radyo gibi cızırdıyo zaten ancaKeske Sergen elense
Arttırıyorum, Emre elenirse Acun batsın diye dua ederim hergün
Kazen izin verirse özel topik bile açarımValla buradan hatim indiririm bende
Kazen izin verirse özel topik bile açarım
Çocuk bu tatlı güzel bizde tatlıcı yok diye kötü olanı seçti strateji yaparak, elenirse beddua okumasak ayıp olur
dun aksam emre de yiyordu baya somer sef karnin acsa yemek soyleyelim sana dediTadım denilince Sefanın tadımı gibi yapacaklar
www.instagram.com
Konuşmaları cok itici ve kaba.Bozuk radyo gibi cızırdıyo zaten anca
Hakikaten Pelin nedir yaYa cidden bak orada Ateş, Rabia, Pelin gibi yeteneksizler varken Emre giderse yuh derim ya.
Art niyet ararım artık.
İyilerin çoğu gitti kaldı hep çürük elmalar