- 17 Temmuz 2021
- 6.862
- 22.403
- 298
Doktormuş bideNişanlısıymış hem de ne kız arkadaşı
Pelin'le yakınlaşınca kız arkadaşı panter gibi çıktı ortaya
Neymiş Azize'yi söylerse morali bozulurmuş Azize'ninburcuyu söylemiş tahsoş, ben şok
Neymiş Azize'yi söylerse morali bozulurmuş Azize'nin
Morali bozulmasın diye hiç yazmasınlar da şampiyon olsun bari
Doktormuş bide
Neşterle keser valla
burcuyu söylemiş tahsoş, ben şok
Kazen bu hafta elenene şok olacaksınız demişti Burcu mu acababir umut gider diye burcuyu söyledi bence. takıma alma sebeplerinin temelinde de elemek olduğunu düşünüyorum. çünkü kızın baya baya istatistiği var, hangi takıma girse takım kaybediyor.
Burcu iyi de yapsa yazılıyor, kötü yapsa da.
Oradaki en başarılı kadın yarışmacı ve erkekler de bunu bildiği için üstüne gidiyor bir an önce elensin diye.
Yoksa Milhan, Araz, Ateş, Tahsin için cidden büyük rakip.
Hepsini eler Burcu.
Kazen bu hafta elenene şok olacaksınız demişti Burcu mu acaba
Milhan Araz Ateş Rabia Pelin bunlar hep şans eseri yarışmada kalanlar bence. Hele Milhan Ateş abilerinin kanatları altında yarışmada yürüyor. Ateş Dilara Sergen yarışmadan elenince mısır patlatıp izlicem o 3nü hiç sevmiyorumBurcu iyi de yapsa yazılıyor, kötü yapsa da.
Oradaki en başarılı kadın yarışmacı ve erkekler de bunu bildiği için üstüne gidiyor bir an önce elensin diye.
Yoksa Milhan, Araz, Ateş, Tahsin için cidden büyük rakip.
Hepsini eler Burcu.
milhan ve ateşi kesin eler. araz sürpriz at gibi, emin olamıyorum. tahsin zor ya.
Milhan Araz Ateş Rabia Pelin bunlar hep şans eseri yarışmada kalanlar bence. Hele Milhan Ateş abilerinin kanatları altında yarışmada yürüyor. Ateş Dilara Sergen yarışmadan elenince mısır patlatıp izlicem o 3nü hiç sevmiyorum
Dilara yemin ede ede sesi çatallaşmış inanmıyorum onun yeminine benDilara bilerek mi cift tadim yaptirdi uyuyakalmisim aciklamasini kaçırdım.
Basta yemin ediyodu da bilerek degil diye.
Ya yedeklerde ne kadar iyileri vardı gele gele Ateş, Pelin, Rabia geldi hepsi boş.
Tahsin'e de bir yemeni bağla aynı ananem sjdkssld
En son yaptiklarimdan pisman degilim falan gibi bisey diyordu ama bilerek değil diye yemin edip aonra bilerek yaptım dedi mi diye merak ettim :)Dilara yemin ede ede sesi çatallaşmış inanmıyorum onun yeminine ben
Hasan başka pilav yaptı diye gıcık oldu dökse belli olurdu planı
Çift tadımda işi kapattı
Herkese tattırdı pilavlardan tencere yarıya indi
Hasan'ın pilavına gelince kaşığı bilerek iki kez daldırdı
Çok sinsi biri
Aynen öyle yaptıEn son yaptiklarimdan pisman degilim falan gibi bisey diyordu ama bilerek değil diye yemin edip aonra bilerek yaptım dedi mi diye merak ettim :)
ya pelin fena değil bence. ama tatlıcı. herşeyde aklına tatlı geliyor. ananaslı potada mesela revani yapması bence saçmaydı.
kızın hedefi bakery açmak zaten. şampiyonluğa oynadığını sanmıyorum. kendini gösterip takipçi yapıp açar mekanını.
Aa bilerek yaptigini soyledi yani? Tabagi kaybetse sonuna kadar inkar ederdi ama...Aynen öyle yaptı
Huyunu bildikleri için kimse uzatmadı
Kimse sesini duymak istemiyor
Neresi guzel yahu? Konusmayi bile bilmiyor benceEvet bir de güzel ya oradan yürürüm diye düşünüyor.
Seneye bende başvuracağım menemen yapar geçerim
Evet bir de güzel ya oradan yürürüm diye düşünüyor.
Seneye bende başvuracağım menemen yapar geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?