Tmmdır teşekkür ederim1 Kasım'da bana yazın
Her ayın 1 inde bir aksilik olmazsa yarışma yapıyoruz .
Bana ara ara sorabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmmdır teşekkür ederim1 Kasım'da bana yazın
Her ayın 1 inde bir aksilik olmazsa yarışma yapıyoruz .
Bana ara ara sorabilirsiniz
Onun yolu açıkValla olmaz diyemem ama rabia gitsin bence
Bölümü takip ederseniz bildirim alırsınızTmmdır teşekkür ederim
Öp balım
Hemen ettim ayın 1inde görüşmek üzereBölümü takip ederseniz bildirim alırsınız
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Gecen aksam ben profiterolumu atinca kizmistin amaBize de resim at
İnşaallah mutlaka bekliyorumHemen ettim ayın 1inde görüşmek üzere
Ben arada sadakatsize geciyorum ama onda pek tat yok
Kiymayi eren ayarlamis koymus fakat tabiki kimseyi suclayamam hataliyiz minvalinde konustu . Durust cocuk yaa her yonden seviliyorDöner onun yüzünden olmamış gibi
Kıymanın fazlalığı erenin hatası, bunu hepsi biliyorDöner onun yüzünden olmamış gibi
Kıyma konduğunu ilk defa duydum.Bence onların sorun kıyma değil koydukları sosKiymayi eren ayarlamis koymus fakat tabiki kimseyi suclayamam hataliyiz minvalinde konustu . Durust cocuk yaa her yonden seviliyor
Mert'in yerine Ateş olabilir mert yine iyi ama ateş ukala benceRabia pelin ve mertten biri olmasını bekliyorum elenenin, diğerleri çok becerikli tipler devam etmeyi hakediyorlar
Eren zaten potadaKabak Emre'ye patlarKıymanın fazlalığı erenin hatası, bunu hepsi biliyor
Evet bende hic duymamistim sasirdim sergen kiyma araya tutsun diye konur dedi onlarin doneri guzel gorunuyordu gercekten . Sitede varmi senin tarifin abla lazim olacak gibi linklesen biziKıyma konduğunu ilk defa duydum.Bence onların sorun kıyma değil koydukları sos
Bilseler de mecbur 2 isim yazacaklarndan bahane sunmalari gerek oyuzden dokunulmazligi alamazsa emre net potada .Kıymanın fazlalığı erenin hatası, bunu hepsi biliyor
Benim yok ama güzel yapılmış iskender tarifi var.Onu vereyimEvet bende hic duymamistim sasirdim sergen kiyma araya tutsun diye konur dedi onlarin doneri guzel gorunuyordu gercekten . Sitede varmi senin tarifin abla lazim olacak gibi linklesen bizi
Gerci rahatsizim 3 gndur hazir isterim yapamazsam belki
Ateş kırmızıda ya ben yarını da mavi kaybedecek hesabıyla konuştum, neden öyle düşündüysem mert bana çok boşvermiş gevşek geliyor, o yğzden sevmiyorum sanırımMert'in yerine Ateş olabilir mert yine iyi ama ateş ukala bence
TskBenim yok ama güzel yapılmış iskender tarifi var.Onu vereyim
Yarışma - Ev Yapımı Nefis İskender Kebabı - Yörükoğlu Süt Sponsorluğunda
merhaba kadınlar kulubü'nün nadide hanımları :KK52: bu günü yarına, yarını bir sonraki yarına erteleye erteleye yine yarışmanın son günlerine kaldım.:confused: duydum ki tarifime göz dikenler varmış kimmiş o yiğit merak ettim.:eek: neyse efenim elbet çıkar ortaya diyerek tarifime...www.kadinlarkulubu.com