Bayan bilenin (burcu)kardeşi bay Ateş ikiside aynı şeyleri çok telaffuz ediyorlar yok ben bunu iyi bilirim ben bunda çok iyiyim diğerlerinde böyle şeyler duymuyorum bu iki yarışmacıda çok duyuyorum duya duya bıkkınlık geldiAteş kırmızıda ya ben yarını da mavi kaybedecek hesabıyla konuştum, neden öyle düşündüysemmert bana çok boşvermiş gevşek geliyor, o yğzden sevmiyorum sanırım
Salçayı bile kendi yapmışEmrenin yemeğiyle bu kadar oyalandıktan sonra başkasına dokunulmazlık verilirse çok ayıp olur gibi geldi bana
Rahat olabiliriz artik bence aldi dokunulmazligi tamda ihtiyaci olan bir zamanda ...Emrenin yemeğiyle bu kadar oyalandıktan sonra başkasına dokunulmazlık verilirse çok ayıp olur gibi geldi bana
Tam bu gün konuşulan şeyi söylediBenim icimin yaglari eridi danilo sef burcu ya yemegine cin japon ismi verince ya da o tarz yapinca daha mi havali oluyor merak ediyorum sadece deynce
Rahat olabiliriz artik bence aldi dokunulmazligi tamda ihtiyaci olan bir zamanda ...
Çabuk Burcu görmedenaiiy utandım şimdi ayol, öyle ortada olur mu ihihihi
xklvxckşvxkcşx
Al benden de okadar yaaemreye çok sevindim
Ona o kdar ağlamamGecen aksam ben profiterolumu atinca kizmistin ama
Bu arada Emre dokunulmazligi alamazsa potada
Çabuk Burcu görmeden
O degilde smdi tekrar profiterol dustu aklima yine yapsam mi neOna o kdar ağlamam
Hasan kazanova yagüzel kız görünce ben de bakarım
Kesin vardır onu bırakmazlarÇok düzgün çocuk Değişmez favorim
Çıkar tabi bırakır mıNişanlısıymış hem de ne kız arkadaşı
Pelin'le yakınlaşınca kız arkadaşı panter gibi çıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?