- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Tahsin uyanık vardır bir gerekçesiaa nasıl yaa
hof kaçırdım
Tahsin uyanık vardır bir gerekçesi
Çok kabiliyetli ondan aldım falan dedi.Ama sanmıyorumtahsin erene karşı burcuyu getirip burcuyu bu hafta göndermeyi düşünüyor olabilir
Çok kabiliyetli ondan aldım falan dedi.Ama sanmıyorum
Aynen olabilir.bi de burcu çok yüklendi ya, arkadan konuşuyor diye erene. bence eren'i aklayacaklar.
Hasan'ın lahmacun çok iyi duruyorduDün size soracaktım unuttum. Tahsinin lahmacununu beğendiniz mi, ben beğenmedim. Kıyması, harcı bayağı az görünüyordu.
Azize'nin lahmacunu da iyiydi. Son anda açtım, Hasanın lahmacun nasıldı bilmiyorum. Tahsin'in lahmacunu beğenmelerine şaşırdımHasan'ın lahmacun çok iyi duruyordu
Hamurunu beğenmediler galibaAzize'nin lahmacunu da iyiydi. Son anda açtım, Hasanın lahmacun nasıldı bilmiyorum. Tahsin'in lahmacunu beğenmelerine şaşırdım
Dün size soracaktım unuttum. Tahsinin lahmacununu beğendiniz mi, ben beğenmedim. Kıyması, harcı bayağı az görünüyordu.
Eşimin sülalesini bırak eşim beğenmez harcı az olmuş diyeBen öyle lahmacun yapsam eşimin sülalesi tefe koyar (urfalılar) malzemeden niye bu kadar kaçtn diye
Sorma ya, adamı hiç saymadım zaten, yemekten sonra boğar beni "ailemden yemek mi kıskandın" diyeEşimin sülalesini bırak eşim beğenmez harcı az olmuş diye
Adın cimri geline çıkar
Benim de eşini boğasım geldi şimdiSorma ya, adamı hiç saymadım zaten, yemekten sonra boğar beni "ailemden yemek mi kıskandın" diye
İyi lahmacun yaparım hiç öyle bir ihtimal doğmadı çok şükürBenim de eşini boğasım geldi şimdi
Beğenmiyorsa kendisi yapsın
Lahmacun lar, çiğköfte ler memleket nire?İyi lahmacun yaparım hiç öyle bir ihtimal doğmadı çok şüküro da çok iyi çiğ köfte yapar
Ben çanakkaleliyim eşim urfa doğumluLahmacun lar, çiğköfte ler memleket nire?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?