• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Çok büyük ruhi problemlerle boğuştuğunu düşünüyorum kendisinin.
Bildiğim kadarıyla orta doğuda ve Cin de uzun bir süre yaşamış ordan etkilenmesi etnik kültürleriyle iligilenmesi çok normal.
Sorun bunu bu kadar kötü yorumlayıp bunun altına sığınmasınması çok ucuz oldu😏

Bildiğim kadarıyla orta doğuda ve Cin de uzun bir süre yaşamış ordan etkilenmesi etnik kültürleriyle iligilenmesi çok normal.
Sorun bunu bu kadar kötü yorumlayıp bunun altına sığınmasınması çok ucuz oldu😏

Aslında çok kompleksli birisi. Övülmediğinde, başarıya ulaşamadığında yüz ifadesi bile rahatsız ediyor.

Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor :KK53:

Biri Burcu'ya benim popoma benzediğini söylese keşke ... Yahu nedir bu kaba makyaj?
🤣🤣🤣🤣
Şimdi de makyajı mı abarttı, ben ne zaman denk gelsem lens takanlardan özür dilerim onlar üzerine alınmasın ama lensinden midir yoksa renk seçiminden midir ölü balık gözü gibi bir lens takıyor, biri o lensin hatta göz renginin yakışmadığını söylese keşke, ayrıca hiç tanımadığın birinden bu kadar mı negatif enerji alınır?
İçindeki kıskançlık mimiklerine yansıyor, acayip bir elektrik alıyorum ondan, içinde çok fena bir insan barındırıyor bence, bir de hala tam öğrenemediyse biri Emre'ye gülmeyi öğretsin ne olur.
Çocuk gülmeyi bilmiyor😬

🤣🤣🤣🤣
Şimdi de makyajı mı abarttı, ben ne zaman denk gelsem lens takanlardan özür dilerim onlar üzerine alınmasın ama lensinden midir yoksa renk seçiminden midir ölü balık gözü gibi bir lens takıyor, biri o lensin hatta göz renginin yakışmadığını söylese keşke, ayrıca hiç tanımadığın birinden bu kadar mı negatif enerji alınır?
İçindeki kıskançlık mimiklerine yansıyor, acayip bir elektrik alıyorum ondan, içinde çok fena bir insan barındırıyor bence, bir de hala tam öğrenemediyse biri Emre'ye gülmeyi öğretsin ne olur.
Çocuk gülmeyi bilmiyor😬
Abla Ben çaki bebeğe benzetiyordum 😂
A968CE58-3950-41D1-B2F1-B5D38BE06159.jpeg

Back