Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende okumuştumBiri instagramda lensleri çıkarın çocuğum korkuyor yazmış hesabına
Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Neyseki o lensleri çıkardıBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Bildiğim kadarıyla orta doğuda ve Cin de uzun bir süre yaşamış ordan etkilenmesi etnik kültürleriyle iligilenmesi çok normal.Çok büyük ruhi problemlerle boğuştuğunu düşünüyorum kendisinin.
Burcu şu japona benzeyen kız mı?Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Evet oBurcu şu japona benzeyen kız mı?
Arada sırada bakıyorum çok ezberleyemedim yarışmacıları ama değişik biraz o kadınEvet o
Biraz yandan benzeyeni bence
Bildiğim kadarıyla orta doğuda ve Cin de uzun bir süre yaşamış ordan etkilenmesi etnik kültürleriyle iligilenmesi çok normal.
Sorun bunu bu kadar kötü yorumlayıp bunun altına sığınmasınması çok ucuz oldu
Neyse ki lensleri cikardi. Gozleri yuvalarinin dışında gibi duruyordu bakmaya korkuyordum.Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Kim çıkar dediyse Allah için şu saçına başınada elini atsınNeyse ki lensleri cikardi. Gozleri yuvalarinin dışında gibi duruyordu bakmaya korkuyordum.
Biri Burcu'ya benim popoma benzediğini söylese keşke ... Yahu nedir bu kaba makyaj?
Beni konuya mı çağırdınız bildirim geldi deBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Abla Ben çaki bebeğe benzetiyordum
Şimdi de makyajı mı abarttı, ben ne zaman denk gelsem lens takanlardan özür dilerim onlar üzerine alınmasın ama lensinden midir yoksa renk seçiminden midir ölü balık gözü gibi bir lens takıyor, biri o lensin hatta göz renginin yakışmadığını söylese keşke, ayrıca hiç tanımadığın birinden bu kadar mı negatif enerji alınır?
İçindeki kıskançlık mimiklerine yansıyor, acayip bir elektrik alıyorum ondan, içinde çok fena bir insan barındırıyor bence, bir de hala tam öğrenemediyse biri Emre'ye gülmeyi öğretsin ne olur.
Çocuk gülmeyi bilmiyor