Pelin ilk kadroya girdiğinde yakıştırmalar olmuştu zaten.ya bu pelinle hasanın arasında bir şey olmuş ekşiden okudum
sevgilisi de "senin başın bağlı aloooo" diye bir paylaşım yapmış instasından
Kadınlar kulübünde her ay yemek yarışması oluyor. Yemeğe hevesli gördüm seni, sen de katılsanaBen çanakkaleliyim eşim urfa doğumlu6 yıl kaldım urfada o yüzden yemek kültürünü epeyce öğrendim.
Pelin de evli diye biliyorumya bu pelinle hasanın arasında bir şey olmuş ekşiden okudum
sevgilisi de "senin başın bağlı aloooo" diye bir paylaşım yapmış instasından
Ben sizler kadar güzel sunum hazırlayamıyorum yaaaKadınlar kulübünde her ay yemek yarışması oluyor. Yemeğe hevesli gördüm seni, sen de katılsana
Kadın kendini güzel hissetmeyi seviyorBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Amazon makyajı o patron, erenle savaşmaya gelmişBiri Burcu'ya benim popoma benzediğini söylese keşke ... Yahu nedir bu kaba makyaj?
Güya kendini asyalı kadınlara benzetmişağzımdan aldın uygun yorum bulamadım ....
Dun aksam icinde sahne sac makyaji demistim bendeBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Biri instagramda lensleri çıkarın çocuğum korkuyor yazmış hesabınaO lensleri bir daha takmasın ne yaparsa yapsın
Üstadım bu neçe yorumdurBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Saç modasından da anladığını göstermek içinBu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
2021 2022 gelin çatlatan görümce elti saç modelleri olurSaç modasından da anladığını göstermek için
Daha neceleri var pirimÜstadım bu neçe yorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?