- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun bi bildiği vardır o herşeyi bilirSon yedek yarışmacı geldi. İlk 15 kadrosu tamamlandı. O yüzden heralde. Bende ilk defa gördüm
Bu Burcu niye düğüne gider gibi saç makyaj yapmış. Çok abartı bir kız.
Sergen çok agresif takım yer fırçayı bu hafta ama tahsin idare etmeyi iyi biliyoTahsin ve Sergen kaptan oldu:)
Emre'yi tabikideMavide Emre kırmızıda Hasan var. Hangi takımı tutacağım ben şimdi
Lahmacunu yeriştiremediler.O yüzden bir nevi ceza verildi.Mert o kuymakla potaya gider
Neden bu kişileri seçtiler ben anlmadım
Tahsinde o takımda, çok bilmiş hareketleri itici geliyor banaEmre'yi tabikide
Kaptanlıkta yemeği yetiştiremeyenler bunlarMert o kuymakla potaya gider
Neden bu kişileri seçtiler ben anlmadım
Benim eşimde hiç sevmiyor Tahsin'i. Halbuki bana sempatik geliyor Ben Azize'den hiç hazetmiyorum. Kaba, saba geliyor.Tahsinde o takımda, çok bilmiş hareketleri itici geliyor bana
He ben takımların ortasında izlemeye başlayabildim :)Lahmacunu yeriştiremediler.O yüzden bir nevi ceza verildi.
6 lahmacun istendi. Onlar yapamadı.Çokta umurlarında olmayınca yaptırım uygulandıHe ben takımların ortasında izlemeye başlayabildim :)
Çok nadiren sempatik geldiği oluyorBenim eşimde hiç sevmiyor Tahsin'i. Halbuki bana sempatik geliyor Ben Azize'den hiç hazetmiyorum. Kaba, saba geliyor.
Belki de kaptan olmak, sorumluluk almak istemediler, rahat olmak istediler belki de, ya da nasıl olsa alamayız diye önemsemediler.6 lahmacun istendi. Onlar yapamadı.Çokta umurlarında olmayınca yaptırım uygulandı
Bence şefler haklıO zaman katılma yarışmaya elenBelki de kaptan olmak, sorumluluk almak istemediler, rahat olmak istediler belki de, ya da nasıl olsa alamayız diye önemsemediler.
Tahsin oldu.Karşı takıma Sergen'i seçtiof dün akşam uyumuşum izleyemedim, kim mavi kaptanı oldu
Tahsin oldu.Karşı takıma Sergen'i seçtiEki Görüntüle 2931929 Eki Görüntüle 2931930
Bir oyun varyaa burcunun olduğu takımın şansı yok ama sanırım erene ettiği laflar yüzünden özellikle seçtiler