Fragmanda gorup dun aksam karar vermistik biz yedik oyle izliyoruzYarın lahmacun sipariş verecez anlaşılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fragmanda gorup dun aksam karar vermistik biz yedik oyle izliyoruzYarın lahmacun sipariş verecez anlaşılan
Oo afiyetler olsun ben önce izleyeyim ağzımın suyu aksın onu hamileymiscesine asereyim ondan sonra yiyim buda benim fantazimFragmanda gorup dun aksam karar vermistik biz yedik oyle izliyoruz
Oda guzelmiss bizimde genelde o seklde oluyor da bu defa boyle yaptikOo afiyetler olsun ben önce izleyeyim ağzımın suyu aksın onu hamileymiscesine asereyim ondan sonra yiyim buda benim fantazim
Evet evet. Ben ilk kez gördüm genelde hiç bu kadar erkenden açtığım olmazdı belki ondan. Şaşırdım.Yarışmacıların mı? Onlar zaten konuşurken altta instagram adresleri yazar
Son yedek yarışmacı geldi. İlk 15 kadrosu tamamlandı. O yüzden heralde. Bende ilk defa gördümEveeet somer şef de reklamını yaptığına göre bastırın lahmacunları
Burcu burdan sonra düğüne gidecek galiba abiyesi eksikSon yedek yarışmacı geldi. İlk 15 kadrosu tamamlandı. O yüzden heralde. Bende ilk defa gördüm
Bu Burcu niye düğüne gider gibi saç makyaj yapmış. Çok abartı bir kız.
Tam onu yazıyordumTahsin ve Sergen kaptan oldu:)
Yok yaa ozaman 3 aksam ne oynayacaklarYemegı cıkmayanları direk potaya alıyorlar galıba
Valla reklamdan önce Somer şef sıyah önlükleri aldı geldiYok yaa ozaman 3 aksam ne oynayacaklar
Bence yemek yapamayanlar yarışıp, biri potaya gidecekValla reklamdan önce Somer şef sıyah önlükleri aldı geldi
O da olabılır, bugun ne cok reklam koydular, merak ettim vallaBence yemek yapamayanlar yarışıp, biri potaya gidecek
Gorduk bizde ama bence hepsi potaya girmez yarisip 2 kisi secilebilir belki bilmiyorum baska birseyde olabilir . 3 bolum ne yapacaklar yoksaValla reklamdan önce Somer şef sıyah önlükleri aldı geldi
Sergen yuzunden mavi takım tutuyorum benMavide Emre kırmızıda Hasan var. Hangi takımı tutacağım ben şimdi
Aynen bence de siyah önlük geliyorYemegı cıkmayanları direk potaya alıyorlar galıba