• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Al bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir

Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmis 😊 ben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.
Çoğu kurgu, özellikle tartışma istiyorlar zaten takma kafana. İzlerken keyif almaya bak. Emre çocuk değil ya koskoca adam neye üzülüyorsun :KK53:

Dinsizin hakkından imansız gelir derler, şu dilara ya haddini bildirecek biri lazımdı.. Ah ahh o yarısma da ben olacaktım 🤦‍♀️
Dilara’da şey tipi yok mu, okulda hırstan kuduran ama hiçbir şey belli etmemeye çalışan kız tipi :KK70:

Dilara’da şey tipi yok mu, okulda hırstan kuduran ama hiçbir şey belli etmemeye çalışan kız tipi :KK70:
Bazen hatta çoğu zaman hareketleri yapmacık geliyor. Sempatik görünme çabaları var sanki.
Yarışmanın başında Dilara ve Sergen çoğu kişinin favorisiydi. Çoğunun fikri değişti.

Back