- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Eren daha önce güzel kaptanlık yaptı.Temenniler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eren daha önce güzel kaptanlık yaptı.Temenniler nasıl
Güzel ben beğendim:)Temenniler nasıl
Mustafa sürekli potadaydı zaten çok iyi olur giderseYalancı çıkacağım
İnstaya şimdi baktım, önceden baksaymışım
Bu tüyolar nerden, biz de bakalım, link verinTakıldığınız da bana sorun emi hatta çarşamba günü size önümüzdeki hafta kim elenecek onu da söylerim
O zaman büyüsü bozulur:)Bu tüyolar nerden, biz de bakalım, link verin
Tabağında ürün eksik. Mustafa gitti netO zaman büyüsü bozulur:)
Bana da sorun kızlar, ben de söylerim
Mustafa bekardı galiba :)Onun evlenme ihtimali v ardı ve bildinBana da sorun kızlar, ben de söylerim
Araz mavi takım kaptanı olursa karşısına Eren i almaz sanki, güçlü aday olduğu için.Elenen Azize dermişim
Mustafa, Mustafa rahat ol.
Kaptanda mavi takım Tahsin, kırmızı takım Sergen
Mustaafa gitti
Al bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenirBazılarına göre Mustafa gitti bana göre Dilara gitmedi. Mutsuzum.
Ay bülbül yuvası saçını mı diyorsun ahahahahaAl bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir
Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmis ben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.
Emreyi ben de çok beğeniyorum ya, efendi, kendi halinde, fazla yükleniyorlar adama.Al bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir
Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmis ben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.