• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Elenen Azize dermişim 😳

🙊🙉🙈

Mustafa, Mustafa rahat ol.

Kaptanda mavi takım Tahsin, kırmızı takım Sergen
Araz mavi takım kaptanı olursa karşısına Eren i almaz sanki, güçlü aday olduğu için. 🤔

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazılarına göre Mustafa gitti bana göre Dilara gitmedi. Mutsuzum. 😭😭
Al bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir

Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmis 😊 ben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.

Al bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir

Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmis 😊 ben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.
Ay bülbül yuvası saçını mı diyorsun ahahahaha

Emreyi ben de çok beğeniyorum ya, efendi, kendi halinde, fazla yükleniyorlar adama.

Ama ben tahsine gıcığım, o hangi takımdaysa karşı takımı tutuyorum 😅 biliyor olabilirsin, zeki olabilirsin becerikli de olabilirsin ama az mütevazi ol ya. İtici tip

Back