Profiterol bizi de fena vurdu. Hafta sonunu zor bekledim yapmak içinLahmacun yapiyorlar bu aksam , esim direk biz de lahmacun yiyelim dedi
Gecen hafta profiterole yenildik , bu aksamda lahmacuna yenilecegiz
Çoğu kurgu, özellikle tartışma istiyorlar zaten takma kafana. İzlerken keyif almaya bak. Emre çocuk değil ya koskoca adam neye üzülüyorsunAl bendrn de okdr yarin aksam gene emre ile takisiyorlar . Emre ye kiyamiyorum hic dilara ona cok haksizlik etti .insallah bu hafta o elenir
Yarin aksamij fragmani izleyen var mi burcu assolist makyaj saci yapmisben okdr karsi degilim burcuya daha ona gelene kdr elenmesni istedklerm elensin de bi bakacagiz.
Bugün olmazsa yarın gider. Şampiyon adayı değil neticedeDediğim gibi Musti gitmiş keşke Dilara gitseydi
Ayy hadi inşallah fragmanı izledim orda ayrı bı sinir oldum bı o bı burcu burcu konusurken ayrı gıcık oluyorumBugün olmazsa yarın gider. Şampiyon adayı değil neticede
Dilara’da şey tipi yok mu, okulda hırstan kuduran ama hiçbir şey belli etmemeye çalışan kız tipiDinsizin hakkından imansız gelir derler, şu dilara ya haddini bildirecek biri lazımdı.. Ah ahh o yarısma da ben olacaktım
Aynen tıpatıp onlar gıbıDilara’da şey tipi yok mu, okulda hırstan kuduran ama hiçbir şey belli etmemeye çalışan kız tipi
Bazen hatta çoğu zaman hareketleri yapmacık geliyor. Sempatik görünme çabaları var sanki.Dilara’da şey tipi yok mu, okulda hırstan kuduran ama hiçbir şey belli etmemeye çalışan kız tipi
İzlesen bi türlü izlemesen bi türlüLahmacunu yapıp bitirip yesinler de ben öyle açacağım masterchefi
Bitince etiketleyin de açayım
Yarın lahmacun sipariş verecez anlaşılanİzlesen bi türlü izlemesen bi türlü
Afiyet olsunYarın lahmacun sipariş verecez anlaşılan
Yarışmacıların mı? Onlar zaten konuşurken altta instagram adresleri yazarİlk kez tvde izleyeyim dedim instagram adresleri falan çıkıyor kenarda. Hep olan bir şey miydi hanımlar
TeşekkürlerAfiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?