Galibaa bide sezen i hiç sevemiyorumm dün merte ayar çekti artistlik yaptı lavobaya atmayın demis mert sergen attımı atmadımı belli değill ama herşey kendi sinirlendiği zaman suscaz yani en ayar olduğumda şey haLensi uzun süre taktiktan sonra çıkarttı ya çok değişik geldi gözüme bı kaç gündür alışma aşamasındayım ayrıca saçı çok uzun yüzü küçük olduğu için iyi durmuyor
Sergen bu aralar çok gıcık önceden öyle değildi şimdi abarttı iyice kaşığı attı mert atmayın deyince ikinci defa yine attı orda koptuGalibaa bide sezen i hiç sevemiyorumm dün merte ayar çekti artistlik yaptı lavobaya atmayın demis mert sergen attımı atmadımı belli değill ama herşey kendi sinirlendiği zaman suscaz yani en ayar olduğumda şey ha
Işteee merte ayar yapıyorr mert susuyoya dahada üstüne düşüyor busefer yaSergen bu aralar çok gıcık önceden öyle değildi şimdi abarttı iyice kaşığı attı mert atmayın deyince ikinci defa yine attı orda koptu
Hatali olduğu konusuldu zatenIşteee merte ayar yapıyorr mert susuyoya dahada üstüne düşüyor busefer ya
Buaralar hiç sonunu izleyemiyorum yaaa dün nolur kırmızı kazandı de banaHatali olduğu konusuldu zaten
Mavi takım kazandı 18 24 falandiBuaralar hiç sonunu izleyemiyorum yaaa dün nolur kırmızı kazandı de bana
Hahahahah dediğim tuttuu dilar ave burcu gitsin dedim amaa bence onlar gitmezz potada kurtarırlar kendiniKırmızıdan dün Dilara ve Burcu potaya gitti
Kırmızı da takim yoktu ki yemek yapamıyorlar düzgün mavide Sergen eren Hasan Emre onlar iyiYettiii yavvv
Aynen onlar kurtarır kendilerini bence pelin Mustafa Rabia onlardan şüpheliyim benHahahahah dediğim tuttuu dilar ave burcu gitsin dedim amaa bence onlar gitmezz potada kurtarırlar kendini
Geçen de kırmızı gibiydi mavi takımda ama nasıl yendiler abii yokk kırmızı busene sanssız getiriyor nezaman kırmızı önlük giyilse kims ekazanamıyorrKırmızı da takim yoktu ki yemek yapamıyorlar düzgün mavide Sergen eren Hasan Emre onlar iyi
Rabia gitcek gibii oda birşey edemiyor hiçAynen onlar kurtarır kendilerini bence pelin Mustafa Rabia onlardan şüpheliyim ben
Bu hafta geldi dün dokunulmazlık alarak kendini kurtardı ama elemede bilmiyorum yaRabia gitcek gibii oda birşey edemiyor hiç
Bence elemeden gidicek veda edicek gibi oda şansına bence yaa bilmiyorum mustafa da iyi yapıyoBu hafta geldi dün dokunulmazlık alarak kendini kurtardı ama elemede bilmiyorum ya
Mustafa çok iyi değil ya mesela yemekte burcu çok iyiBence elemeden gidicek veda edicek gibi oda şansına bence yaa bilmiyorum mustafa da iyi yapıyo
Evetttt burcu genede yemekte çok iyi hakkını veriyor gerçektenMustafa çok iyi değil ya mesela yemekte burcu çok iyi
Azize de yazılınca kusuyorEvetttt burcu genede yemekte çok iyi hakkını veriyor gerçekten
Evet azize zaten değişikk dilarayla azize buaralar hiç anlaşamıyorAzize de yazılınca kusuyor
Burcu da ayni şekildeEvet azize zaten değişikk dilarayla azize buaralar hiç anlaşamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?