- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Bence Tahsin ya da Mustafa gidecekSarjm bitiyör ya izlerken sizlerle kritik yapmak cok hostu insallah eleme aksaminda gorusuruz canlar iyigeceler
Ama deynepnaz yarin aksam isim vercek ona bakmaya geliriz
Hahahahaha sende bebim gibi değişik değişik rüyalarr görüyorsin bee asyoommmmBen neyi çok konuşsam izlesem rüyama giriyor dün danilo şef rüyama girmiş 4 tane minarali bı yeri varmış camiydi galiba danilo sefe 1 bölümü satmasını istiyorduk oda satmam gelin bakın manzaranın güzelliğine diyip bizi minareye çıkarttı en üste gerçekten de çok güzel manzarasi vardısonra ilahi okuyordu sanırım Jou
Pelin de etkisiz eleman. Ama içime doğan Azize
Dediğim gibi o gün de izlesem dusunsem mutlaka rüyama giriyorHahahahaha sende bebim gibi değişik değişik rüyalarr görüyorsin bee asyoommmm
Hayr hayrhahahaha hayr olsun
Tahsin iyi ya gitmesin bence Musti gitsinBence Tahsin ya da Mustafa gidecek
Evettt bende çok düşüniyim mutlaka gelirrDediğim gibi o gün de izlesem dusunsem mutlaka rüyama giriyor
Hayurr yaa gıcık oluyorum tahsine yaa benTahsin iyi ya gitmesin bence Musti gitsin
ay evet hemen insanlıktan,iyilikten nutuklar atıyor . sanki arkadaşlık yarışması . hiç profesyonel değilAzize gidebilir zaten çok düştü modu ilk gün ,kinci bir kadın sanki adı yazılinca tepkiler değişiyor.
ay evet hemen insanlıktan,iyilikten nutuklar atıyor . sanki arkadaşlık yarışması . hiç profesyonel değil
Pelin dün arazin tabağı kazanmasına rağmen onu yazdı dilarayi yazmamak içinHayurr yaa gıcık oluyorum tahsine yaa ben
En çokta varya dilaranın ve burcunun gitmesini istiyorumm heleki azize çok bilmiş bak pelin sessiz sakin kimseye bağırdığı çağırdığı yok görevini yapıyor
TerbiyesizzzzPelin dün arazin tabağı kazanmasına rağmen onu yazdı dilarayi yazmamak için
Aynen orda bı gıcık oldumTerbiyesizzzzsessizlerdenmi korkcan ne
Hiç olmamış o gerçekten kaçırmışım onuAynen orda bı gıcık oldum
AynenHiç olmamış o gerçekten kaçırmışım onu
Burcu çok konuşuyo ya
Lensi beni benden alıyorBurcu çok konuşuyo ya
Hiç beğenmiyorum korkutma peşindemi ne gözünü bi açıyo vallahiii çok kötü ya dudağını botox yaptırmışLensi beni benden alıyor
aynen 3. sezon yarışmacıları daha profesyoneldi. bunlar işi biraz reyting ve şova çevirmiş durumda. ellerinden çok dilleri çalışıyor .Hem profesyonel değil hemde iki takım bazen atışıyor onu bile savaşa çeviriyor kendi çapındaHayir Emre'nin yerinde olsa ne yapacaktı acep ? Sürekli üstüne oynuyorlar hele o dilli Dilara ,yeni yetme Ateş.Hepsine gicigim.Gerci bu dönem hepsi bir değişik yarismacilarin
Lensi uzun süre taktiktan sonra çıkarttı ya çok değişik geldi gözüme bı kaç gündür alışma aşamasındayım ayrıca saçı çok uzun yüzü küçük olduğu için iyi durmuyorHiç beğenmiyorum korkutma peşindemi ne gözünü bi açıyo vallahiii çok kötü ya dudağını botox yaptırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?