Yaa mustiye kdr gitmesi gereken baskalari var bence tahsin de degil oda iyi . Azize ya da pelin diyorumTahsin iyi ya gitmesin bence Musti gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa mustiye kdr gitmesi gereken baskalari var bence tahsin de degil oda iyi . Azize ya da pelin diyorumTahsin iyi ya gitmesin bence Musti gitsin
Oda olmadımı agzından offf derBurcu da ayni şekilde
Pelin gitsin yaYaa mustiye kdr gitmesi gereken baskalari var bence tahsin de degil oda iyi . Azize ya da pelin diyorum
İnşallah nefret ettirdi kendinden.. Bı de sevımlı gorunmek ıcın abuk sabuk hareketlerUmarım Dilara gider..
Yaptığı hiçbir yemek geçmiyor yetmezmiş gibi bir de yargı dağıtıyorİnşallah nefret ettirdi kendinden.. Bı de sevımlı gorunmek ıcın abuk sabuk hareketler
Valla geçmez dedıgım yemekleri sefler pohpohluyor, gecen sosu döktü, baskası yapsa yerin dibine sokarlar, kadının yemegını 1.sectıler. Ya ben anlamıyorum ya da bi kulis dönüyorYaptığı hiçbir yemek geçmiyor yetmezmiş gibi bir de yargı dağıtıyor
Ama o zamanki oyundakiler de pek tabak yapamadılar kötünün iyisi oldu onun tabakları..Valla geçmez dedıgım yemekleri sefler pohpohluyor, gecen sosu döktü, baskası yapsa yerin dibine sokarlar, kadının yemegını 1.sectıler. Ya ben anlamıyorum ya da bi kulis dönüyor
Kim evleniyor söyle artıkBen size saat 21.00 da kimin evleneceğini yazacağım dedim, kimse inanmadı mı bana etiketlemedi
Söylemem küstüm sizeKim evleniyor söyle artık
Kim kim kimBen size saat 21.00 da kimin evleneceğini yazacağım dedim, kimse inanmadı mı bana etiketlemedi
Söyle1 kişi daha sorsun
Bak yaa sohrabın suçu ne