- 3 Şubat 2009
- 9.750
- 16.527
- 44
-
- Konu Sahibi muffintimee
Yazi yazarken kullandığın elinin basparmak harici 4 parmagini klitorisin üstünde 2 dk boyunca hızla sag sol yapınca ne oluyor tam olarak? :) hicbisey mi?Ama kendumi tatmin etmek istiyorum cinsel olarak bi seyler hissetmek istiyorum cinsel olarak istegim var ve taymin olamiyorim insanlar vunlari yaip tatmin oluyorlar ya da en azindan zevk alıyorlar bunu bildigim için ben de bir sorun olduguju düşündüm bunun için konuyu actim bu arada düşünce yapiniz cok güzel o zaman sanirim boyle dusunmeliyim pmo ya da mastdan zevk almak zorunda degilim ve zevk almamak anormal değil.
Gelecek yıllarda vajinismus olma potansiyelin yüksek geldi bana, masturbasyon için belki bedenin hazır değildir ama bu kafandakileri değiştirmeye bak. Böyle düşünmeye hissetmeye devam edersen evlendiğinde de böyle devam edersinBir iki defa denedim ama dedigim gibi kendime dokunurken utaniyorum kotu bi sey yapiyormus gibi hissediyorum sanki oraya dokunmak ayip ve ben bir hata yapıyormuşum gibi ya da cinsel ihtiyacımin olmasi normal degilmus gibi hissediyorum ve dokunarak bi seyler hissedecegime inanamiyorum sanki boşa caba sarfetmek gibi bu yuzden mast yapmayi beceremiyorum
iki de yeter ya, ilk denemede maksi boy cok olur sankiYazi yazarken kullandığın elinin basparmak harici 4 parmagini klitorisin üstünde 2 dk boyunca hızla sag sol yapınca ne oluyor tam olarak? :) hicbisey mi?
Denk getiremezse diye garanti olsun dedim ahahahahaiki de yeter ya, ilk denemede maksi boy cok olur sanki
Biraz açık olacağım ben de ilk mastürbasyona başladığımda böyleydim ama zamanla aştım insanın kendini hoşnut etmesinin nesi kötü ?Başlarda alışmaya çalış alıştıktan sonra zevk aldığın videolari iyi seç her video zevk vermez.Direk başlama önce videolarla ıslan sonra g noktana önce yavaş yavaş somra hızlanarak dokun hafif hoşnutlukta direk bırakma boşalana kadar devam et,boşaldıktan sonra zaten çok dokunamazsın ilk birkaç dakika çok hassas oluyor.Inan bana bu senin hakkın ve herkes yapıyor,bir günde 7 kere boşaldığımı bilirim lisedeyken....Ama kendumi tatmin etmek istiyorum cinsel olarak bi seyler hissetmek istiyorum cinsel olarak istegim var ve taymin olamiyorim insanlar vunlari yaip tatmin oluyorlar ya da en azindan zevk alıyorlar bunu bildigim için ben de bir sorun olduguju düşündüm bunun için konuyu actim bu arada düşünce yapiniz cok güzel o zaman sanirim boyle dusunmeliyim pmo ya da mastdan zevk almak zorunda degilim ve zevk almamak anormal değil.
Erkek üye değilse tam vajinusmus adayı. Kendi vücudundan korkutulmuş ergen.Gelecek yıllarda vajinismus olma potansiyelin yüksek geldi bana, masturbasyon için belki bedenin hazır değildir ama bu kafandakileri değiştirmeye bak. Böyle düşünmeye hissetmeye devam edersen evlendiğinde de böyle devam edersin
G noktasını tam olarak nasıl tespit edip dokunacakBiraz açık olacağım ben de ilk mastürbasyona başladığımda böyleydim ama zamanla aştım insanın kendini hoşnut etmesinin nesi kötü ?Başlarda alışmaya çalış alıştıktan sonra zevk aldığın videolari iyi seç her video zevk vermez.Direk başlama önce videolarla ıslan sonra g noktana önce yavaş yavaş somra hızlanarak dokun hafif hoşnutlukta direk bırakma boşalana kadar devam et,boşaldıktan sonra zaten çok dokunamazsın ilk birkaç dakika çok hassas oluyor.Inan bana bu senin hakkın ve herkes yapıyor,bir günde 7 kere boşaldığımı bilirim lisedeyken....