- Konu Sahibi Fight4freedom1
arkadaşlar bu botoxu yaptırdıgınızda yüzünüzde bir değişim oluyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :) yanak kaslarim tam calismadigi icin acayip garip bir gulusum olmustu ama bir kac haftada duzeldiarkadaşlar bu botoxu yaptırdıgınızda yüzünüzde bir değişim oluyor mu ?
Ikisi cok farkli seyler. Ben ikisini ayni kisiye yaptirmam sahsen. Biri çene cerrahi, belki dis hekimi digeri estetik cerrah, dermatoloj alani.Merhaba masseter botox ve tum yuz botox konusunda memnun olanlar doktor ismi paylasabilirmi acaba
Ben memnunum.Uzun süre gidiyor artık bende.Çene plağı bana iyi gelmedi.Ben sürekli masseter yaptıriyorumDoktora sordum masseteri
Memnun olan da olmayan da var dedi
Cene plagi yapti 6 ay kadar kesinlikle kullan dedi ama sikmayi engellemez dislrine zarar vermeni engeller dedi
Sonrasina universite hastanesine git orada dis sikmanin altindaki nedeni arastirsinlar dedi
Yani masseter icin oyle mucize falan demedi
Ama denemek isterm ben de
Merhaba kontrol randevusuna gittiniz mi? 2. Kezden sonra daha etkili oluyorKızlar ben sürekli diş sıkıyorum. Son 1 senedir masseter botoksu yaptırıyorum. 2 kez yaptırdım ve aşırı rahat ettim. Yaptırdığım doktor aynı. Bu doktora 2 haft önce masseter botoksu yaptırdım. Ancak halaa sıkıyorum. Bu yüzden başım agrıyor. Dozu mu az verdi acaba. Bu doktor dişlerime baktığımda az sıktıgımı söyledi. Ancak ben nörologa migren tedavisi oluyorum. O baktığında sıktığımı söyledi. Haftaya kontrol var. Ancak doktora gitsemde sıkmadıgımı söylüyor. Sabahları çene agrısı ile uyanıyorum. Botoksu yapamadı mı acaba
Evet ek olarak gene yapmıştı doktorMerhaba kontrol randevusuna gittiniz mi? 2. Kezden sonra daha etkili oluyor
Bana en son yaptırdığım doktor etkisini gösyermesi 4 haftayı bulur demisti ilk 3 hafta bende hala sıkıyomusum gibi hissetmiştim sonra düzelmişti acaba sizin üç hafta oldu mu daha önce de yaptırmışsınız ama bazen böyle olabiliyor demek kiEvet ek olarak gene yapmıştı doktor
Evet bende yaptırinca ilk ise yaramıyor gibi geliyor.Ama iyi bi doktora yaptirin.Herkes iyi yapamıyor.Bana en son yaptırdığım doktor etkisini gösyermesi 4 haftayı bulur demisti ilk 3 hafta bende hala sıkıyomusum gibi hissetmiştim sonra düzelmişti acaba sizin üç hafta oldu mu daha önce de yaptırmışsınız ama bazen böyle olabiliyor demek ki
Evet en iyisi diş hekiminin uygulaması bu hafta içi yaptıracağım yine diş hekimime uygulatacağımEvet bende yaptırinca ilk ise yaramıyor gibi geliyor.Ama iyi bi doktora yaptirin.Herkes iyi yapamıyor.
Memnun oldugunuz doktor ismini paylasabilir misinizBen memnunum.Uzun süre gidiyor artık bende.Çene plağı bana iyi gelmedi.Ben sürekli masseter yaptıriyorum
Izmirde estetik cerrahı.Izmirde misinizMemnun oldugunuz doktor ismini paylasabilir misiniz
Memnun musunuz acaba ? Yag erimesi gibi birsey oldu mu yuzunuzde ya da baska bir yan etkisi ?diş hekimime 4-6 ayda bir yaptırıyorum çünkü diş sıkmaktan dişlerimde kırılmalar meydana geliyor (
yağ erimesi gibi bir şey olmadı tam tersi orada diş sıkmasından kaynaklı oluşan kasların kullanımını engellediği için yüzde bir incelme az da olsa görünüyor. ben 2 yıldır düzenli yaptırıyorumMemnun musunuz acaba ? Yag erimesi gibi birsey oldu mu yuzunuzde ya da baska bir yan etkisi ?