• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masseter botoksu

Dermatolog dis hekimi olan olmayan herkes gelir getirisi iyi diye bu alanda hizmet verir olmus. Yaptirip memnun kalanlara fikir sormak icin yazdim ayni sey olmadigini biliyorum

Masseter botoks çok kısa süre dayanıyor. Bundan dolayı artık ben de çene plağı yaptırmayı düşünüyorum. Sanırım çene kapanışını destekleyen o plak en etkili çözüm. Aslında alt dişlere çarpıklık sebebiyle tel takıldı bu ay, çenemi sıkmamı engelliyor şimdilik. Umarım böyle devam eder.

Doktora sordum masseteri
Memnun olan da olmayan da var dedi
Cene plagi yapti 6 ay kadar kesinlikle kullan dedi ama sikmayi engellemez dislrine zarar vermeni engeller dedi
Sonrasina universite hastanesine git orada dis sikmanin altindaki nedeni arastirsinlar dedi
Yani masseter icin oyle mucize falan demedi
Ama denemek isterm ben de

Doktora sordum masseteri
Memnun olan da olmayan da var dedi
Cene plagi yapti 6 ay kadar kesinlikle kullan dedi ama sikmayi engellemez dislrine zarar vermeni engeller dedi
Sonrasina universite hastanesine git orada dis sikmanin altindaki nedeni arastirsinlar dedi
Yani masseter icin oyle mucize falan demedi
Ama denemek isterm ben de
Ben memnunum.Uzun süre gidiyor artık bende.Çene plağı bana iyi gelmedi.Ben sürekli masseter yaptıriyorum

Kızlar ben sürekli diş sıkıyorum. Son 1 senedir masseter botoksu yaptırıyorum. 2 kez yaptırdım ve aşırı rahat ettim. Yaptırdığım doktor aynı. Bu doktora 2 haft önce masseter botoksu yaptırdım. Ancak halaa sıkıyorum. Bu yüzden başım agrıyor. Dozu mu az verdi acaba. Bu doktor dişlerime baktığımda az sıktıgımı söyledi. Ancak ben nörologa migren tedavisi oluyorum. O baktığında sıktığımı söyledi. Haftaya kontrol var. Ancak doktora gitsemde sıkmadıgımı söylüyor. Sabahları çene agrısı ile uyanıyorum. Botoksu yapamadı mı acaba
Merhaba kontrol randevusuna gittiniz mi? 2. Kezden sonra daha etkili oluyor

Bana en son yaptırdığım doktor etkisini gösyermesi 4 haftayı bulur demisti ilk 3 hafta bende hala sıkıyomusum gibi hissetmiştim sonra düzelmişti acaba sizin üç hafta oldu mu daha önce de yaptırmışsınız ama bazen böyle olabiliyor demek ki
Evet bende yaptırinca ilk ise yaramıyor gibi geliyor.Ama iyi bi doktora yaptirin.Herkes iyi yapamıyor.

Masseterden sonra yuz sarkmasi yasayanlar olmus maalesef
Korkuttu beni baya
Yakin zamanda yaptiracak biri var ise bu olayi doktoruna sorabilir mi acaba neden oyle oldugunu

Back
X