Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Düşünmemeye çalış. Yuzde yuz gecmessde yuzde 80 90 eski hsline gelir. Ama gecici olarak yaslandiriyor. Yuz yogalari yapmaktan bir hps olmustum ben

Ben şahsen memnun kalanlardanım.Benim çene ağrım artık dayanılmaz hale gelmişti ve başım o kadar ağrıyordu ki kafamı kaldıramıyordum hiçbir şey yapamıyordum.Ben bir ay önce diş hekimine yaptırdım ve pandemi nedeniyle ilk ve son kez dışarı çıktım düşünün ve dişçiye gittim ama ölecek gibi oldum.Evet, ben de nazolobiel çizgiler belirginleşebilir falan diye duydum ama ben de bu etki olmadı.Yüzüm gerçekten inceldi.Zaten eski fotoğraflarıma bakıyorum daha kilolu halim ama yüzüm çok daha inceymiş aslında ve sıkmaktan genişlemiş.Asıl amacım bu değildi ama bence hoş da oldu.Ben diş hekimine 1200 tlye yaptırdım.

Ben memnunum. Şu anda fiyatlar yükseldiği için yaptıramıyorum ama.. çene ağrılarım %70 azaldı. Sabahları uyandığımda işkence gibi geliyordu.. herkeslere öneririm 3-4 seansa geçiriyor eğer 7 seansa tamamlasaydım %90 azalırdı belki acılar ama yüzüm küçülüyor öyle oluncada kısaca öneriyorum.. hatta yaptırmışken şimdiden alınada botoks yaptırın yaşlanınca kırışmasın🙏🏼🌺

Ben de 1 ay once mersın de yaptırdım calıstıgım şehır hastanesındeki plastık cerrah yaptı 600 tl ve cok da memnunum

dediğiniz olayı ben de düşünüyorum hem diş sıkma huyumdan dolayı hem de yüzüm birz incelsin istiyorum ama burada birinin çok kötü sonuç aldıgını okuduktan sonra korktum biraz.
Gülemiyorum falan demişti.

Ben alnıma yaptırdım 600 tl. kaşlarımı çok çatan bir yapım vardı çizgiler oluşmasın diye baştan önlem almak için çok kolay bir işlem zaten sıfır ağrı sızı sadece ilk 3 gün sıcak su değmesin demişti doktorum ama tabi masseter botoks biraz daha farklı

Yapılış şekli onemli bazı kişiler 4-6 ay gecmeden 2. Yi yaptırmıs benım yaptırdıgım dr sen ıstesen de ben 4-6 aydan once 2. Yı yapmam dedı bazıları gelıyor yuz hatlarımda cok fark olmadı dıyıp 2. Ayda 2. Seansı ıstıyor yapmıyorum oyle bır durumda yanlış kas ustune gelebılıyor gülme mımık gıdebılıyor dedı ve cok detaylı ınceledı cızdı nokta işaretı koydu detaylı anlattı yapmadan once yıne sık dişini bırak dedı koyduğum ısaretlerın uzerıne denk gelsın ufak bı kayma mımıklerını gülüşlerini bozabılır dedı bıttıkten sonra hemen gondermedı ıgne gıren yerlere buz torbası koydu 8 saat yüz yıkama 2 gun yan ve yüz ustu yatma o bölgelere masaj yapma dedı bır cok püf noktalarını anlattı ki bundan dolayı sorun yasamadıgımı düşünüyorum buradakı yorumlara bakıyorum kontrole gıttım tekrar yaptı 2 ay sonra tekrar yaptı dıyenler kötü oldu dıye ust uste farklı ıslemler yaptıranlar masseter ın yanında çene için de ıslem yaptıranlar var doktoruma 15 gun sonra kontrole gelecekmıyım dedım bu normal botoks gıbı kontrolü olup rotüş yapılan bır ıslem degıl dedı ..

benim tam 1 bucuk sene oldu ve hala hicbi farki yok massster botoksu sakin yaptirmayin tavsiyem eski haline dönmüyor surat 5 yas yaslandim resmen ve gecmiyor etkisi kaslarim söndü kaldi ordaki.gidip jawline yaptricam duzelsin diye bu sefer de onu yanlis yaparlar daha kötü olur suratim diye korkuyorum.köseli suratimi cok ozledim😔😔😔

ben tam 9 ay once masseter botoksu yaptirdim ve cok pismanim yüzü kesinlikle yaslandiriyo asagi dogru cekiyo yumusayan kaslardan dolayi yüzdeki dinc goruntu gidio dirilik dolgunluk gidio.ve yuz acayip kuculuyo,yuvarlak gıdılı bisy oluyosun ki benzayif bi insan oldugum icin cok kotu oldu bu goruntu köseli suratim seksiymis cok aslinda haberim yokmus.sacimi hep salmak istiyorum toplamlyamiyorum kac aydir cnku toplayinca profilden hic guzel bi goruntu olmuyo boynunuz kalinlasmis gbi bi durum oluyo.cok üzgünüm bu durumdan psikolojim bozuldu ve doktoruma gittigimde bana hayir boyle daha guzel oldun yuvarlak surat koseliden iyidir dedi kendi kisisel zevkini sunarak sadce.doktorluga yakistigini dusunmuyorum bu tavrin.halbuki ben gecici bi uygulama diye yaptrmistim 6 ay sonra gecmeyince napocagimi bilemedim ve hala da hicbi deisiklik yok lutfen yaptiran varsa ve benle ayni durumu yasayan gecicek mi bu yoksa kalicak mi bisy soylesin cok
Korkuyorum boyle kalicam diye asiri pismanim

bunlar masseter botoks yaptrmadan onceki halim

Eklentiler

• F4FBCA07-77D3-469E-9152-9B1F98A09A1F.png
    F4FBCA07-77D3-469E-9152-9B1F98A09A1F.png
    529,7 KB · Görüntüleme: 467
  • 089609D6-3AD8-4103-A431-0E34CFABD716.png
    089609D6-3AD8-4103-A431-0E34CFABD716.png
    758,2 KB · Görüntüleme: 424
  • 9C0F37D1-ABA4-4B46-AD68-083D175FCB67.png
    9C0F37D1-ABA4-4B46-AD68-083D175FCB67.png
    529,7 KB · Görüntüleme: 553