- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
- Konu Sahibi gecevekedicik
Su anda fiyatlar arttı. 1500 e vurmuştur bizim doktorda..cok uygunmus. ben istanbulda arastırıyorum. 1500 hep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su anda fiyatlar arttı. 1500 e vurmuştur bizim doktorda..cok uygunmus. ben istanbulda arastırıyorum. 1500 hep.
Sevgilime yaptirdik biz 2 kez yaptırdı ve memnun kaldı bende gördüm.Eskiden uyurken dişlerinden sesler geliyordu.Kurtuldu şimdi 900 ila 1400 arası değişiyor sıkma derecesine göre.aranızda yaptırıp memnun kalan var m fiyatlar nasıl
ben tam 9 ay once masseter botoksu yaptirdim ve cok pismanim yüzü kesinlikle yaslandiriyo asagi dogru cekiyo yumusayan kaslardan dolayi yüzdeki dinc goruntu gidio dirilik dolgunluk gidio.ve yuz acayip kuculuyo,yuvarlak gıdılı bisy oluyosun ki benzayif bi insan oldugum icin cok kotu oldu bu goruntu köseli suratim seksiymis cok aslinda haberim yokmus.sacimi hep salmak istiyorum toplamlyamiyorum kac aydir cnku toplayinca profilden hic guzel bi goruntu olmuyo boynunuz kalinlasmis gbi bi durum oluyo.cok üzgünüm bu durumdan psikolojim bozuldu ve doktoruma gittigimde bana hayir boyle daha guzel oldun yuvarlak surat koseliden iyidir dedi kendi kisisel zevkini sunarak sadce.doktorluga yakistigini dusunmuyorum bu tavrin.halbuki ben gecici bi uygulama diye yaptrmistim 6 ay sonra gecmeyince napocagimi bilemedim ve hala da hicbi deisiklik yok lutfen yaptiran varsa ve benle ayni durumu yasayan gecicek mi bu yoksa kalicak mi bisy soylesin cok
Korkuyorum boyle kalicam diye asiri pismanim
gelmeMerhaba acaba o sarkma etkisi gecti mi bende de aynı durum var çok üzülüyorum yanaklarınız tekrar eski haline geldi mi
gelmedi malesef tam 1 bucuk sene oldu hala sarkik yanaklarim ve bi deisiklik yok sakiz cigne diylar ama sakiz cignemeyi seven biri deilim onu da yapamiyorum cok etkisinin olcagini da sanmiyorum zten o kaslarim cok gucsuz ve sönük artik
yasım 32 foto hemen bulup koyuyormÖncesi sonrası fotoğraf koyabılır mısınız? Yaşınız kaç peki?