Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Benım fıkrım çok bi degısıklık yok ama kulak kısmının ordakı yanak bölgesındekı genişlik gıtmıs ve cok guzel olmus çeneniz çok guzel şekli ve yanaktaki kemık genıslıgı de gıdınce cok guzel olmus yaşlı da gostermıyor içiniz inanın rahat olsun ben böyle masseter botoks yaptırdım oncesı sonrası fotoğrafını görmüş olsam begenır ve yaptırırdım. Benım 1 ay oldu böyle bariz bır fark yok

o koseli goruntu daha dinc gosteriyormuş yüzü iste emin olun sakın yaptrmayin ben de ayni seyi dusunuyordum sizin gbi yaptrmadan once ama kendinz farkediyosunz farkliligi yaptrnca

Bence masseter botoks hali güzel olmus öncesinde sanki agzınızda yiyecek varmıs gıbı ya da dolgu yaptırırsınız da yanak şişer o sekılde duruyormus o görüntü gitmiş ve guzel olmus

Burada biri özelden fotoğraf gondermıstı masseter botoks 2 seans yaptırmıs oncesı sonrası cok begenmıstım cıddı yuz ıncelmıs hande ercel gıbıyken yuzu o yanaklar hafıf gıtmıs ve cok guzel olmus kendısı de cok memnun oldugunu ama 2 yıl gectı uzerınfen suan oyle degıl eskı halini almaya basladı tekrar yaptırmak ıstıyorum demıstı tamamıyle eskıye dönmemiş o da eskı haline dönmesını ıstemıyordu:KK66: benım henuz 1 ay oldugu için cok belırgın bı fark yok de da fark olmadı bı daha yapım dıye 2 ay sonra gelırsenız yapmam herkesın farklı oluyor masseter kaslarınız güçlü ıse sekıl alması zaman alabılıyor demıstı sızın de ıcınız rahat olsun gercekten o yanak kısmındakı genıslık gıtmıs çene yapınız çok guzel ve o yanak genışlığı bozuyormus yanak hafıf törpülenmış gıbı olmus ve cok guzel olmus :)

benim tam 1 bucuk sene oldu ve hala hicbi farki yok massster botoksu sakin yaptirmayin tavsiyem eski haline dönmüyor surat 5 yas yaslandim resmen ve gecmiyor etkisi kaslarim söndü kaldi ordaki.gidip jawline yaptricam duzelsin diye bu sefer de onu yanlis yaparlar daha kötü olur suratim diye korkuyorum.köseli suratimi cok ozledim😔😔😔
çenenizin eski ve yeni halini atarmısınız acaba çok merak ettim bende yaptırmak istiyorum çok kararsızım

Beni mağdur eden doktor bile gel yardımcı oluruz dedi gittim düzeltemedi tabii o ayrı bi konu keske ısık dolgusu yaptırmasaydım hem 2000 liram gitti hem sorun düzelmedi üstüne bi de daha kötü oldu cok şükür kanatsız melek Doktorum kurtardı beni bu lanetten zor da olsa 😂
NE yaptı da düzeldi?

teskkur ederim cok sevindim bu duruma☺☺ama ben kendimi yaşlanmis gbi hissediyorum o ayrı tabi

siz çok güzel olmuşsunuz yaşlandım deyince çok farklı bir şey hayal ettim ben. üstelik diğerlerinde gülüyorken o fotografta hiç gülmemişsiniz. ayrıca 25 26 falan gibi duruyorsunuz çok küçük duruyorsunuz :)) hiç dert etmeyin.

Bir şey söyleyeceğim çokkk güzel olmuş.
Burada yorumlarınızı okuyunca yaptırmayı düşünen biri olarak korkmuştum ama çok iyi bence.
Siz eski yüzünüze alışmışsınız bence ondan.

Mis gibi olmuş valla. sarkıklıgını bilemiyorum elinizle dokunduğunuz da sönmüş gibi mi yani? çünkü görsel olarak çok güzel

Selam kizlar!!!
masseter botoks yaptirip Magdur olan kizlara yaziyorum!!’

Lutfen korkmayin!! Gercekten geciyorr!!’
Burda ben Iki ay once yorum yazdim..

Gitmedigim doktor kalmadi , avrupa bir cok doktora mail yolladim.. Istanbul bir cok doktor larla konustum ..yuzumu gerdirmeyi bile dusundum !!!

hatta yuzumdeki sinire deydi mi diye norolog gittim dermatalog gittim!! Hepsi bosuna param bosuna gitti !!

simdi tam uc ay oldu ve artik gulebiliyorum😬
Cenemi hissediyorum
Yediklerim agzimdan dokulmuyor
o igrenc gulusum yok artik
Evet yuzum inceldii
Goz kenarindaki kirisiklar cogaldi
Ama olsun 3 ay sonra Hepsi gidicek ben buna inaniyorum!!’ Simdi yuzde 70 duzeldi ... Bir kac ay sonra da daha da iyi olucak insaallah hepimiz icin!’
Ben sizi Okadar cok iyi anliyorum ki , yazdiklariniz herseyi bire bir yasiyorum.. benim
Yuzumde yamulmustu cok igrenc oldum... hergun agliyarak uyudum ,,, geceleri uyanip kabus
Gordugumu zannederek lambayi acarak asil Kabusta yasadigimi ogrenmek
Dunyami yikiyordu!!

gulerken nekadar cirkin oldugunu bilmek cok kotu bir his!!! Rabbim bunu kimselere yasatmasin....
Surekli elini yuzune kapatarak konusmak , kafan surekli yuzunde olmasi .. beni cok hasta yapti agir depresyon gecirdim.. psikologa bile gittim...

Ama onlarda yardim edemedi

ben cok sakiz cignedim
Alpha lipoic acid 200mg haplari kullandim (yuzumdeki sinirler icin)
B12 hap ve igne aldim 4 kez
Spor yaptim
Bol bol sauna gittim
Ve yuzume cok sicak kompres
Kullandim..(botox sicagi sevmiyormus)
Yuz yoga masaj yaptim

Bunlar etkisi var mi bilmiyorim ama Cok sukur 3 aya once cok fark var❤️❤️
Morelinizi yuksek tutun!!! Cunku stress kaslari kasiyorrr!!!

Birde hollanda unlu bir doktor dedi ki gul cok gul o kas alissin ve Kendiliginden Yine gulmeye baslarsin demisti!!

❤️Insallah hepimiz eskisi gibi oluruz

Yedıklerınızın agzınızdan dökülmesi? Kimlere nereye yaptırıyorsunuz da böyle seyler yaşıyorsunuz? Benım ne yedıklerım agzımdan dökülüyor ne gülüşüm çirkinleşti aksine daha güzel oldu ve yemek yerken konuşurken çenem ağrırdı onlar geçti

ben anlamıyorum sadece çene bölgesine yapılıyor ama göz çevresi kırışığına sebep olmuş nasıl olur ki? çok değişik şeyler yazılıyor:/ aylardır tam yapıcam bu sefer diyorum, buraya bi bakıyım diyorum vazgeçiyorum:)))

Eğer gerçekten gelişmiş ve ağzınızda yemek varmış gibi görünen yüzünüzü oldukça kare gösterecek derecede belirginleşmiş bir masseter kasınız veya ileri düzeyde diş sıkma probleminiz yok ise ASLA yaptırmayın. Ben yaptıralı 2 sene olacak 1 ay sonra. Bu 2 senede ağlamadığım tek bir gün sayısı yok. Aynaya bakmıyorum. Dışarı çıkmıyorum. Kendimi sevmiyorum. Hayatım bitti. Özgüvenim bitti. Düzelmiyor. Gıdığım oluştu, boyun çizgilerim arttı, maalesef şakalarıma bile yaptığı için gözlerim düştü, yanaklarım sarktı, yüzümde asimetri oluştu, 10 yaş bitkin yorgun ve mutsuz görünen bir kadın oldum 20li yaşlarımda. Sizi kimse anlamayacak. Sizin kendinizle mutlu olamayışınızı, sizin aynalara bakamayışınızı, ağlamanızı buna üzülmenizi kimse anlamayacak. Bunu yazarken bile içimde geçmeyen öfkemle ağlayarak yazıyprum. Sadece 1000tl fazla para alacak diye hiç ihtiyacım olmayan ve kendi talep etmediğim bir işlemi yaptı diş doktorum. Çenem mahvolmuş, ameliyatlık hale gelmişim!! Doktor ya, korktum, inandım. Yüzünde hiç bir değişiklik olmayacak dedi. Hayatım bitti. İnsanlarla iletişimim, isteklerim. Her şeyin başı sağlık ama sağlığın başı da kendini sevmek. Psikolojim öyle ki çözüm bulamıyorum çözüm bulamadıkça deliricek gibi oluyorum. Akıl sağlığım, beden sağlığım hepsini kaybediyorum. Üzüntüden cildim mahvoldu sivilceler ve lekeler. Ağlamaktan gözüme kan oturdu. Herkes sen hala çok güzelsin diyecek, herkes daha kötüsünü örnek verip şükretmenizi bekleyecek. İçinizde ne yaşadığınızı ve nasıl yaşamak istemediğinizi bir siz bileceksiniz. Sağlık için değilse SAKIN yaptırmayın. Keşke araştırsaydım daha önce diye kendime en büyük sinirim! Belki birine engel olurum. Umudum kalmadı, asla eski yüzüme sahip olamayacağım. Herkesin sen kesin altın oransın dediği o çok sevdiğim ve bakmaya doyamadığım yüzüme. Ne olur yaptırmayın.

X