- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
- Konu Sahibi KivircikBirUye
Eski konularınızı çarşaf çarşaf seriyor arkadaşlar sağ olsunlar. Ben de bu kadar ayrı telden çaldığınız için fake olduğunuz kanısına varmaya başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevremdeki insanlarin kadinlar kulubu ya da baska forumlarda hesabi yoktu. Benim hesabim uzerinden sorduk butun bunlari ne var bunda anlamiyorum ben. Actigim her konunun hesabini tek tek size vermek zorunda degilim. Burda herkes her turlu konu aciyo. Bu benim maddi durumumun suan kotu oldugu gercegini degistirmiyo. Suan zaten calisamadigim icin pandemi sureci is yerleri eleman alma taraftari degil pek. Calisamadigim icin ek gelirim olmadigi icin zor duruma dustum. Burda paylastim. Yanlis soylemlerde bulunduysam ozur dilerim. Gercekten cok uzgunum anlayis istiyorum sizden.
Üfff.Ya kendi uzerimden yaparak anlattim. Bi arkadasim yaptirmisti.
Birde bim diyor market zincirine mudavil olacakMarket açmayı düşünecek, türlü türlü estetik operasyonlar geçirecek kadar varlıklısın. İnsanları salak yerine koymayı kes artık
Yahu yavrucum git bi konuş dedik erteleme olur belki hala burda yazıp çiziyorsun kim sana iş bulsunHaklisiniz bende maske takilmasindan yanayim. Ister koronaya inan ister inanma. Bende surekli maske takan bi insanim. Ama is yerinde takmamis bulundum o an. Gercekten cok uzgunum. Lutfen yargilayaci konusmayin gercketen yardim istiyorum sizden. Para yardimi olmasa da olur rn azindan bilgilendirseniz ya da is bulmamda yardim olabilseniz. Bende dilenmek istemiyorum. Kendimi parami kendim kazandim bu zamana kadar ben. Cocuk yastan beri calisiyorum. Suan gercekten zor durumdayim. Taksitlendirme gibi bisey varmis insallah vardir. Bu kadar meblağyi gercekten 30 gun icinde tek seferde odemem imkansiz. Bende yanlis sozler soylemis olabilirim. Kusura bakmayin o yuzden uzuntumden ne dedigimi bilmiyorum.
Bir de şu var. "Benim maddi durumum yok, tok açın halinden anlamaz, sizin tuzunuz kuru" diyorsunuz ya. Aslında bu işte bir adaletsizlik var doğru diyorsunuz. Fakire de zengine de aynı ceza kesiliyor. "ne olacak lan, öderiz cezasını" diye gezinen tipler var. İşte onlara ne yapmalı? Onlara 900tl değil trilyonluk ceza kesilmeli evine haciz gelmeli, adamın 25 tane evi varsa bile bir tanesi gidince bir parça canı yanar yine de.Ben yorum yazmayım çünkü kırıcı olacak diyorum ama siz o maskeyi devlet dedi diye değil,ceza gelecek diye değil, işyeri versin vermesin, uyarı ya da ihtar olunca değil, siz o maskeyi kendi sağlığınızı, sevdikleriniz ve başka insanların sağlığını korumak için takmak ZORUNDASINIZ. Hele bir de konuşarak yaptığınız bir işiniz varsa. Kusuruma bakmayın ama maske takmayanlara ceza geldiği zaman seviniyorum ben. Oh olsun.
bu ne şimdiIlk pandemi surecinde siz evinizde yatarken iyemeginizi yerken ben yine calismak zorundaydim. Karantina zamaninda bile calistim. Onayli bi is yerinde. Malesef evimin kirasini odeyebilmek icin o surecte bile calismak zorundaydim virus bile gorebilcek gozumuz yoktu. O surecte doktorlar kendi hastalarini kurtarmak icin de bende ailemi kurtarmak icin calistim. O kadar acimasizsiniz ki.
Bence de konusmamalısın çünkü her şeyi birinine katıp karıştırdın "ya tutarsa?" diye. Tutmuyor cicim olmadı.Neyse daha fazla konusmayacagim istediginiz idusunebilirsiniz. Saygi duyuyorum.
Evet kadında zaten ben öğretmenim takmama hakkım var yazmış .siz iyimisiniz?sizin tuzunuz kuru belliki ogretmensiniz. Tok acin halinden anlamiyor malesef. Anlatmaya calistigim seyde buydu. Olan maddi durumu olmayan insanlara oluyor. Maddi durumum olsa zaten odeyebilirdim. Bunlarinda goz onune alinmasi gerek. Birde 30 gun icinde odeyin diyolar napiyim sokaklara mi atiyim kendimi bu parayi bulabilmek icin.