Masaüstünüze yağmur yağsın şimşek çaksın

ben bişi anlamadım nasıl yüklicem

Üzerine çift tıkla "ileri" diyerekten kur.Sonra masaüstüne gel boş bi yere sağ tıkla
özelliklere gel,ordan ekran koruyucuya.
Sağ ortada önizleme (preview) ye tıkla fareye hiç dokunma çalışmaya başlarç
Sol ortada yazan dakka kadar fare ve klavya ye dokunmazsan otomatik devreye girer yine.Mesela yukarda 5 dakka sonra.

merhaba ben yaptım yükledim ama olmadı arkadaşlar.. fare ve klavyeye de dokunmadım olmadı

benimkide olmadı hata raporu gönder diyo siteyi tıkladıgımda ama gördüm kendisini harika bişiymiş çok begendim sırnaşık şey

Çalıştırmak için 3 yol var.
1.yol:
Masaüstündeki "Rainy Screensaver" kısayoluna çift tıklayın bilgisayarınıza hiç dokunmayın 10 saniye içinde yağmur damlaları düşmeye başlar.
2.yol:
Önizlemeye (preview) tıklar tıklamaz bilgisayara artık dokunmayın,10 saniye içinde ilk yağmur damlaları düşmeye başlar.
3.yol:
Sol yukardayı sayıyı 1 dakkaya getirin ve bilgisayarınıza 1 dakka 10 saniye okunmayın.

Şirinecim bu ekran korucuyu indirdim canım da karspersky sürekli uyarı verdi yaa.Ben de programı kaldırmak zorunda kaldım.Programın temiz olduğundan emin misin?

süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr..... ama ekran koruyucu olarak direk kendi kendine girse dahada güzel olucak

teşekkürler arkadaşım.....

pardon ya ekran koruyucu olarak kendi giriyormuş teşekkürler tekrar canım süpersin.masa üstünede sık ağaçlı bi orman resmi buldumu çok daha güzel olucak tıpkı gerçekçi gibi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…