canım ben sarı istiyodum evet, ama ben edirnede oturuyodum ve edirnede hiç nişanlık yoktu. nişanlık için ist a geldik. ama günübirliğine, sabah erkenden yola çıktık, nişanlığı almam için sadece bi kaç saatim vardı, sonra tekrar edirneye dönücektik. bi de şehri hiç bilmiyodum. o yüzden tek 1 semt şansım vardı. onda da büyük ihtimal sarı bulamam diyodum. artık beğenmesem de hangisi kötünün iyisiyse alıcaktım. gittik, ilk gittiğim yerde bi baktım bu sarı nişanlık var. şok oldum görünce. denedim büyük geldi, tadilata vaktim yok, arkadan iplerle sıktım falan idare ettim. sonra da aldım geldim. evet sarı biraz düşündüren bi renk, ama üzerinde sana güzel durabilir. biz nişanlımla gitmiştik, sen de öyle yap bi de üzerinde görsün. ayrıca aksesuarlarla tamamlayınca kendini gösteren bi renk. içinde papatyaya heves varmış, bi düşün derim. papatya taç, papatya buket, nişanlına papatya yaka çiçeği, bileğine de papatya bileklik takabilirsin.
yine de koşullandırma kendini, yeşil de çok güzel bi renk. olmadı düğününde beyaz gelinliğinle papatya kullanırsın. beyazla da çok tatlı durur =)