Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım sağolll =)çok güzel olmuşşun canım hep musmutlu olun inşAllah :)
çok teşekkür ederim canımmm aminnnmaşallah gerçekten çok beğendim çok yakışmıssınız rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inşallah aman nazar değmesin
değişik olmasını çok istemiştim canım, yakıştırmana sevindim, çok teşekkür ederim. =)sarı nişanlık daha önce kimsede görmemiştim
çok yakışmış size
çok güzelde bir çift olmuşsunuz mutluluklar..
sağol tatlımm =)çok güzelsiniz siz ya mutluluklar sedef
canım benim çok çok çok teşekkür ederim, öpüyorum =)Çok güzel bir nişan maşallah çok çok güzel bir gelin ve birbirine yakışan bu kadar güzel bir çift maşallah Rabbim nazarlardan korusun mutluluklar dilerim
çok teşekkür ederim canımmmMaşallah harikasınız
Rabbim tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim canımmm benim en sevdiğim mevsim sonbahardır. o kızıl tonlardan oluşan bir buketle de gelinlik tamamlanırsa şüphesiz harika kareler çıkar ortaya.. ama malesef iş güç izin günleri derken sonbahara düğün ayarlamak çok zorMaşallah
Sarı çok güzel bir seçim olmuş
Çok güzel görünüyorsun :)
İşte bu mutlu gülümsemelerin üzerinde çalışıp albüm haline getirmekte benim işim :)
Doğa çekimi için her zaman sonbaharı sevmişimdir, yatay gelen güneş ışığı ve renklerin çeşitliliği
Fotoğraflamak için en güzel mevsim dilimidir sonbahar.
çok teşekkür ederizzzzzÇooook şeker bir çift olmuşsunuz , evliliğinizde şeker tadında geçer inşallah .
eminim sana da yakışır canım. hep pembeler, kırmızılar bıktırdı artık, değişik renkler daha hoş duruyorBen sarı rengini hiç sevmem normalde ama sizi gördükten sonra nişan kıyafetim sarı mı olsa acaba demedim desem yalan olur :) Çok beğendim sizi maşallah çok güzel olmuşsunuz Allah tamamına erdirsin
Canıımmm maşallah size
Yeni gördüm inan çok sevindim ne kadar güzel olmuşsun öyle
Allah tamamına erdirir inşallah, çok mutlu olun...
Cesaret edemiyorum edebilsem keşke :) Bende beyaz tenli siyah saçlıyım aslında ama cesaretim pek yok.. Papatyalar hep hayalimdi yalnız :)çok teşekkür ederizzzzz
eminim sana da yakışır canım. hep pembeler, kırmızılar bıktırdı artık, değişik renkler daha hoş duruyor
oyy benim canımmmm çok teşekkür ederimmm
Beyaz tenliysen eminim yakisir. Ben beyaz tenliyken almistim nisanligimi daha guzel duruyodu sonra denizde bronzlasinca daha kotu durdu. Saclarinin rengi de avantaj. Sari sacli biri sari zaten giyemez. Senin kafandaki renk neydi peki tatlim?Cesaret edemiyorum edebilsem keşke :) Bende beyaz tenli siyah saçlıyım aslında ama cesaretim pek yok.. Papatyalar hep hayalimdi yalnız :)
cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinVuuuuu süpperr çok şirinsin tatlisn kuuzuu çok yaksmşsnz msllh. Tamamına erdirsn rabbim