• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masalımızın ikinci adımı.. NİŞANIMIZ

maşallah gerçekten çok beğendim çok yakışmıssınız rabbim tamamına erdirsin hep mutlu olun inşallah aman nazar değmesin

sarı nişanlık daha önce kimsede görmemiştim
çok yakışmış size
çok güzelde bir çift olmuşsunuz :nazar: mutluluklar..

Çok güzel bir nişan maşallah çok çok güzel bir gelin ve birbirine yakışan bu kadar güzel bir çift maşallah Rabbim nazarlardan korusun mutluluklar dilerim :nazar::KK60:

Maşallah:nazar:
Sarı çok güzel bir seçim olmuş
Çok güzel görünüyorsun :)

İşte bu mutlu gülümsemelerin üzerinde çalışıp albüm haline getirmekte benim işim :)

Doğa çekimi için her zaman sonbaharı sevmişimdir, yatay gelen güneş ışığı ve renklerin çeşitliliği
Fotoğraflamak için en güzel mevsim dilimidir sonbahar.

Maşallah harikasınız:nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin:nazar::nazar:
çok teşekkür ederim canımmm :KK19:
Maşallah:nazar:
Sarı çok güzel bir seçim olmuş
Çok güzel görünüyorsun :)

İşte bu mutlu gülümsemelerin üzerinde çalışıp albüm haline getirmekte benim işim :)

Doğa çekimi için her zaman sonbaharı sevmişimdir, yatay gelen güneş ışığı ve renklerin çeşitliliği
Fotoğraflamak için en güzel mevsim dilimidir sonbahar.
çok teşekkür ederim canımmm :KK19: benim en sevdiğim mevsim sonbahardır. o kızıl tonlardan oluşan bir buketle de gelinlik tamamlanırsa şüphesiz harika kareler çıkar ortaya.. :KK68: ama malesef iş güç izin günleri derken sonbahara düğün ayarlamak çok zor

Ben sarı rengini hiç sevmem normalde ama sizi gördükten sonra nişan kıyafetim sarı mı olsa acaba demedim desem yalan olur :) Çok beğendim sizi maşallah çok güzel olmuşsunuz :KK68: Allah tamamına erdirsin :KK51:

Canıımmm maşallah size :nazar:
Yeni gördüm inan çok sevindim ne kadar güzel olmuşsun öyle :KK36:
Allah tamamına erdirir inşallah, çok mutlu olun...

Çooook şeker bir çift olmuşsunuz :nazar: , evliliğinizde şeker tadında geçer inşallah .
çok teşekkür ederizzzzz :KK68:
Ben sarı rengini hiç sevmem normalde ama sizi gördükten sonra nişan kıyafetim sarı mı olsa acaba demedim desem yalan olur :) Çok beğendim sizi maşallah çok güzel olmuşsunuz :KK68: Allah tamamına erdirsin :KK51:
eminim sana da yakışır canım. hep pembeler, kırmızılar bıktırdı artık, değişik renkler daha hoş duruyor :KK66::KK19:
Canıımmm maşallah size :nazar:
Yeni gördüm inan çok sevindim ne kadar güzel olmuşsun öyle :KK36:
Allah tamamına erdirir inşallah, çok mutlu olun...

oyy benim canımmmm :KK74: çok teşekkür ederimmm :KK68:

çok teşekkür ederizzzzz :KK68:

eminim sana da yakışır canım. hep pembeler, kırmızılar bıktırdı artık, değişik renkler daha hoş duruyor :KK66::KK19:
oyy benim canımmmm :KK74: çok teşekkür ederimmm :KK68:
Cesaret edemiyorum edebilsem keşke :) Bende beyaz tenli siyah saçlıyım aslında ama cesaretim pek yok.. Papatyalar hep hayalimdi yalnız :)

Vuuuuu süpperr çok şirinsin tatlisn kuuzuu çok yaksmşsnz msllh. Tamamına erdirsn rabbim

Cesaret edemiyorum edebilsem keşke :) Bende beyaz tenli siyah saçlıyım aslında ama cesaretim pek yok.. Papatyalar hep hayalimdi yalnız :)
Beyaz tenliysen eminim yakisir. Ben beyaz tenliyken almistim nisanligimi daha guzel duruyodu sonra denizde bronzlasinca daha kotu durdu. Saclarinin rengi de avantaj. Sari sacli biri sari zaten giyemez. Senin kafandaki renk neydi peki tatlim?
Vuuuuu süpperr çok şirinsin tatlisn kuuzuu çok yaksmşsnz msllh. Tamamına erdirsn rabbim
cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :KK19:

Back