• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masalımızdan bir kaç kare :))

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
96
Ankara
bende paylaşmak istedim yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....RABBİM herkesin gönlüne göre bir düğün nasip etsin kızlar (Amiinnn)

B]BU ARADA 18 TEMMUZ 2010 DA EVLENDİM :)) TAZE GELİNİM ANLAYACAĞINIZ :))[[/B]:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın.. Maşallah... Çok güzel olmuşsunuz... Allah mutluluğunuzu daim etsin...:nazar:

ayyyyyyyy bolero süper canım yaaaaa sen özelmi diktirdin onu gelinlikte varmıydı ben bunun dirseklerden az üstü olanını düşünüyorum kendimde ama nasıl bulurum diye düşünüodum şimdiden nese o gün gelirse resmini çekerim gösteririm yaptırtırım mutluluklar canım

ayyyyyyyy bolero süper canım yaaaaa sen özelmi diktirdin onu gelinlikte varmıydı ben bunun dirseklerden az üstü olanını düşünüyorum kendimde ama nasıl bulurum diye düşünüodum şimdiden nese o gün gelirse resmini çekerim gösteririm yaptırtırım mutluluklar canım

AMİN tşk ediyorum cnm evet özel dikim oldu bolero.....fransız dantelinden....ALLAH senin de gönlüne göre gelinlik giymeyi nasip etsin cnm....:80:

AMİN tşk ediyorum cnm evet özel dikim oldu bolero.....fransız dantelinden....ALLAH senin de gönlüne göre gelinlik giymeyi nasip etsin cnm....:80:

canım sende biyerde görüpte mi tarif ettin terziye
nasıl oldu yani terzi kafasına göremi dikti..
ay amin canım yaa

Back