Bugün 5. Günü kızımın,
inşallah Zamanla daha iyi olacak
Sadece bir kere girebildim yanına
Camdan izliyorum ellerini bacaklarını oynatıyor, günde 2 kez gidiyoruz
Sütüm arttı şükür biriktiyorum kızım gelince emziricem bol bol inşallah
İki gündür anne sütü verilmeye başlanmış (5ml)
Ben güçlüyüm kızım da güçlü inşallah
beyin filmi çekildi temiz çıktı şükür
ve kimliğini çıkardık bugün meleğimin (03.05.2016)
Bugün 8. günü Masal kızımın
2. beyin filmi çekildi temiz çıktı şükür
Babasıyla dışarda koşturuyoruz, evrak işleri falan, benim kafa uçuyor ama babamız daha güçlü
hem kızına hem bana güç veriyor canım sevdiğim, kızımla biricik aşkımız
Kız Kulesinin önünden geçtik koşturma sırasında...babası dediki kızımın haberini öğrendiğim yer...
sonra dedikki kızımızla kahvaltıya geleceğiz buraya inşallah aminnn dedi yüreklerimiz
Baş parmağı ile herşey yolunda işareti yaptı miniğim, akşamına da dilini çıkardı babasına
Ve babası kaydetti bu anlarını videoya (06.05.2016)
Bugün 10. günü Masal kızımın ve Anneler günü...
bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi ... elledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor... ellediğim avuçladığım elimi kapadım babasına koklattım öptürttüm, annenemize varana kadar kapalı tuttum ve varınca dedim ki sana hediye getirdim... avucumu açıp koklattım bak kızımın kokusu ananesi...
Seneye hep birlikte olacağız diye dua ettik bol bol...
Ve dayısı kızımın hemencik sağlıcakla toparlanması niyetine kurban kesti, kurslara dağıttık... kurban vesilesi ile Mahmut Efendiyi gördüler babası ve dayısı...ben göremedim bol bol dualar ettik miniğime
Rabbim niyetimiz kabul eyler inşallahi, hayırlısıyla sağlıcakla sonumuz selamet olur inşallah
(08.05.2016)
Bugün 11. günü Masal kızımın,
üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuş meleğimin
ciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecek
inşallah hayırlı haberler alacağız
(09.05.2016)