- 17 Nisan 2012
- 191
- 21
- Konu Sahibi bahartasarim
Bu eve bakınca hani tablolarda ilkbaharı resmederler ya her köşesi bana onu cagristirdi ne huzurlu bı ev Allah icinden huzurunuzu eksik etmesin
çok teşekkür ederim çok incesin :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu eve bakınca hani tablolarda ilkbaharı resmederler ya her köşesi bana onu cagristirdi ne huzurlu bı ev Allah icinden huzurunuzu eksik etmesin
Çok güzel, tarzınıza bayıldım. Sağlıkla oturun, ağız tadıyla yaşayın.
bende çokçokbeğendim nekadar uğraşmış ve emek vermişsin güle güle otur..engüzel country ev olmuş..
ütü masası ile aynı döşeme kumaşa sahip olan mutfaktaki dolabını kaça nerden aldın öğrenebilir miyim?
ayyyy allahım yerim ben bu evi çokkk şeker olmuş çok hoşuma gitti hatta bu tarza aşık oldum bu kadar emek çaba rabbim güzel günlerde sağlıkla mutlulukla oturup yaşamayı nasip eder inşallah canım içimi açtın çok teşekkür ederim
çok ferah, insanın içini açan, şeker gibi bir ev..
Allah sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturmayı nasib etsin uzun yıllaar..
mutfaktaki yeşil dolap da mı kervandan? diğer hasır dolabın farklı bir modeli bende de var, çok beğenerek almıştım..
bir de yemek odası takımınız hangi marka ? cevaplar için teşekkürler şimdiden
güzel günlerde eskitin mobilyalarınızı inşaAllah..
merhaba öncelikle çok teşekkür ederim..
yemek odamı özel yaptırttımbir markası yok.:)
Mutfaktaki yeşil dolabı ben yaptım çünki yapıp satıyorum:)
saolun tekrardan :)
ne güsel yorumlar bunlar çok teşekkür ederim ya :)valla klask evler görmekten bıkmışım evlerin hepsi birbirine benzer olu aynı renkler aynı beyz eşyalar aynı perdeler
ama bu eve bayıldımmmmmm
sanki nostajk bi filmden çıkmış gibi çok orjinal renkler süper bulaşık deterjnaının önlüğü bile süperrrrrrrrrrr
mutluluklar dilemek düşer bizde
dolabın ölçüsü standart sanırım değil mi cnm? yoksa ölçüye göre de olabiliyor mu?
çok sevindim yapıp satıyor olmana..:)
ölçü standart..:)
https://www.facebook.com/pages/Bahar-Tasarım/149074088510595 buradan fotoğraf albümlerine bakabilirsin canım :)
canım her şey harika, tam hayal ettiğim gibi bir ev. Güle güle oturun her şey çok güzel :)