masal gibi home sweet home..:)

Hiç tarzım olmamasına rağmen, evine bayıldım.Çok güzel olmuş.Allah güzel günler de nasip etsin o evde size. English Home da gezer gibi oldum:) çok zevkli dekore emişsin.

bakmıştım ama doyamadım bıdaha bakım deıdm:KK17:blgnada baktımm
harıkasın tatlımmmm
düşüncelerınn tarzınnn ck hoşş

canım çok teşekkür ederim takip e devam edin çok gzel şeyler geliyor blog a :)))

çook hoşş şekerlık gıbı çok da tarz bı ev :) huzurla oturun ınş gerçı bu ambıyansta nasıl huzursuz olunur bılemedım:KK1::nazar::nazar:

amin inşallah canım çok teşekkürler:)

Hiç tarzım olmamasına rağmen, evine bayıldım.Çok güzel olmuş.Allah güzel günler de nasip etsin o evde size. English Home da gezer gibi oldum:) çok zevkli dekore emişsin.
:) çok çok teşekkür ederimmmmmmmmm

hepsi çok hoş çok tatlı olmuş. aksesuarlar süper ammaaaaaa ben en çok bulaşık deterjanının önlüğüne bittimmmm :)))) güle güle oturun.

hepsi çok hoş çok tatlı olmuş. aksesuarlar süper ammaaaaaa ben en çok bulaşık deterjanının önlüğüne bittimmmm :)))) güle güle oturun.

çok çok teşekkür ederimmmm :) bulaşık deterjan önlüğü hihi komik ama ayrıntı işte :)))))))

Gördüğümm en farklı en güzelll dizayn,en güzel ev kesinliklee..Bayıdımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:Güle güle oturun inşALLAH

bende sana çççooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk teşekkür ediyorum cnmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnn :)

bayildimmm.. hakikaten de masal gibi.. huzurla oturunnn:nazar::nazar:

amin canm çok saol çok teşekürler:)

Evini birine tasarlattın mı ?
Hani dekoratör filan ?
Evin tam benim tarzım !
Gri duvar üstüne tatlı mavi çerçeveli ayna, yatak odana gri-beyaz-mavi üçlemesi mükemmel !!!!
Mutfağının pembe yansımasını yiyebilirim !
Evin benim olabilir mi ?
Sen git başka ev bul kendine :)

konunu ilk açtığın gün görmüştüm de yazmak bugüne kısmetmiş :) evindeki parçaların her biri muhteşem, ayrı ayrı hepsine bayıldım. evin mağaza olsa hiç çıkmayacağım bir yer olurdu o kadar diyeyim :KK70: fakaat şunu söylemeden geçmek istemedim hepsi bir arada olunca bana biraz karışık ve göz yorucu geldi. örnek ver dersen en çok beni rahatsız eden duvarlardaki panolar, tablolar, raflar onlar bunlar derken baya bi kalabalık olmuş sanki?

yapıcı bir yorum yazmak istedim umarım yanlış anlaşılmam çünkü gerçekten evindeki her bir eşya çok ama çok güzel mutlulukla oturmanızı dilerim :)

Evini birine tasarlattın mı ?
Hani dekoratör filan ?
Evin tam benim tarzım !
Gri duvar üstüne tatlı mavi çerçeveli ayna, yatak odana gri-beyaz-mavi üçlemesi mükemmel !!!!
Mutfağının pembe yansımasını yiyebilirim !
Evin benim olabilir mi ?
Sen git başka ev bul kendine :)

haha süpersin :):) gel tatlım senin olsun :)

konunu ilk açtığın gün görmüştüm de yazmak bugüne kısmetmiş :) evindeki parçaların her biri muhteşem, ayrı ayrı hepsine bayıldım. evin mağaza olsa hiç çıkmayacağım bir yer olurdu o kadar diyeyim :KK70: fakaat şunu söylemeden geçmek istemedim hepsi bir arada olunca bana biraz karışık ve göz yorucu geldi. örnek ver dersen en çok beni rahatsız eden duvarlardaki panolar, tablolar, raflar onlar bunlar derken baya bi kalabalık olmuş sanki?

yapıcı bir yorum yazmak istedim umarım yanlış anlaşılmam çünkü gerçekten evindeki her bir eşya çok ama çok güzel mutlulukla oturmanızı dilerim :)

yorumun için çoookk teşekkür ederim :)
daha öncede aynı eleştiriyi yapan arkadaşlar olmuştu fakat inan ben böyle çok seviyorum ve benim için hiç abartı ve fazla değil:) hatta yer olsa dahada birşeyler asarım koyarım o kadar diyorum.:) yinede saol :)

country hayranı bir insan için gerçkten mükemmel dilerim bir gün böyle bir evde ben de oturuyor olacağım tek kelimeyle rüya gibi :))

country hayranı bir insan için gerçkten mükemmel dilerim bir gün böyle bir evde ben de oturuyor olacağım tek kelimeyle rüya gibi :))

amin amin amin diyorum senin için :) çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm

gerçekten masal gibi eviniz mutluluk huzur hiç eksik olmasın inş :KK16:

amin inşallah teşekkürlerrrrrrrr :)

Ev ikea kokuyor. :p
Gerçekten çok güzel olmuş.Desenli koltuğu ve bankı çok beğendim özellikle.Ve beyaz mobilya olmasını,antika bir hava katıyor.

Ev ikea kokuyor. :p
Gerçekten çok güzel olmuş.Desenli koltuğu ve bankı çok beğendim özellikle.Ve beyaz mobilya olmasını,antika bir hava katıyor.

sadece yatağım mutfağımdaki masam ikea onun haricinde evimde ikeaya ait tepsi peçete gibi dekorasyon dışı objeler var.. İkea diyince çok üzülüyorum çünki evimdeki mobilyalar ikea ile sınırlanacak şeyler değiller. hepsini tek tek yaptırdım. koltuk ve bank için teşekkür ederim.

allahm nazarlardan korusun
o holdeki duvarın rengi de ne öyle hele mavi ayna!!
bittim ya bittim nazarm değmesin aman =))))

allahm nazarlardan korusun
o holdeki duvarın rengi de ne öyle hele mavi ayna!!
bittim ya bittim nazarm değmesin aman =))))

canım çok teşekkür ederim.. Yukarıdaki yazılarımda blog adresimi vermiştim blogdan takip edersen mavi aynanın nasıl o hale geldiğini belkide kendinde yapabilirsin bakarak. :) saolasın :)

X