masal gibi home sweet home..:)

Tam istediğim tarzda country stiline çok yakın ve çok hoş evimizi almak üzereyiz bu tarzı yakalamk istiyorum umarım bulabilirm ürünleri. Güle güle oturun gerçekten çok zevkli olmuş:)

canım tek kelımeyle evıne bayıldımm allah mutlu mesut oturmayı nasıp etsın. esylarını nerden aldın acaba ozellıkle yemek masanla o beyaz fıtrın e cok kullanıslı

Çok ince detaylar var ve tam manasıyla benlik:) Eşimin aman aman sevdiğini söyleyemem ama mutfağı tamamen bana bıraktı ve tabiki englısh home alışverişlerim başladı:) İyiki varmış çünkü başka hiçbir yerde bu tarz ürünler bulamıyorum. Arkadaşım sen ne tarz mağazalardan temin ettin ürünlerini? Tek bir mağazaya takılı kalmak istemiyorum.:nazar:

Çok ince detaylar var ve tam manasıyla benlik:) Eşimin aman aman sevdiğini söyleyemem ama mutfağı tamamen bana bıraktı ve tabiki englısh home alışverişlerim başladı:) İyiki varmış çünkü başka hiçbir yerde bu tarz ürünler bulamıyorum. Arkadaşım sen ne tarz mağazalardan temin ettin ürünlerini? Tek bir mağazaya takılı kalmak istemiyorum.:nazar:

merhaba bende english home dan aldım fakat tepehome danda çok alışveriş yaptım. ve sürekli farklı mağazalara grip çıktım biraz araştırmacı olmakta lazım tabi :)

Duvar süslerine B-İ-T-T-İ-M !!! Ne kadar harika şeyler öyle.^^ Allah ağız tadıyla bir ömür oturmak nasip etsin.. Bayılırım böyle tatlı şeylere. :)

Çok hoş duruor herşey gule gule oturun :KK16:

Evımızı dosemeden once alacagım herşeyı ıstedıgım tarzda almak ıstıyorum ne yazıkkı country bır tarz ıcın maskodan mobılya bulmak zor ve malıyetlı.

En uygun seçenekler ıkea bu tarz ıcın.

Bıraz Englısh Home bıraz tepe home bıraz ıkea bıraz madame coco bıraz mado :KK9: galıba ugramalı :)

Bu evin tarzı var!
Çoğu evde sağlanamayan olayı yapmışsın tebrik ederim.
Belki her odam bu tarz olsun istemem ama başkasında bayılıyorum işte.
:KK14:
Yemek masana, yatak örtüne ve koltuğuna ba-yıl-dım! Detaylar harika.
Aşk'la oturun.

Evin muhteşem .Tam tarzım ..

Ama nişanlım bu kadar bözekli çicekli istemez :)) o yüzden böyle yapamam ama ceyizimde bu taz ürünlerden cok :))) kotuklarları felan yapamam .Erkekde yasıyo canım o evde olmaaaaaazzz :)))

Allah agız tadıyla oturtmayı nasip etsin insallah ...

canım bilmiyorum sordular mı ama ben salonundaki perde ve fonu nerde aldığını soracaktım :KK70:

tatlım english home da yaptırdım..:)

Çok hoş duruor herşey gule gule oturun :KK16:

Evımızı dosemeden once alacagım herşeyı ıstedıgım tarzda almak ıstıyorum ne yazıkkı country bır tarz ıcın maskodan mobılya bulmak zor ve malıyetlı.

En uygun seçenekler ıkea bu tarz ıcın.

Bıraz Englısh Home bıraz tepe home bıraz ıkea bıraz madame coco bıraz mado :KK9: galıba ugramalı :)

evet uğrak mekanlar belli :):)

Bu evin tarzı var!
Çoğu evde sağlanamayan olayı yapmışsın tebrik ederim.
Belki her odam bu tarz olsun istemem ama başkasında bayılıyorum işte.
:KK14:
Yemek masana, yatak örtüne ve koltuğuna ba-yıl-dım! Detaylar harika.
Aşk'la oturun.

çooookkkkk teşekkür ederim cnm saol

gerçekten masal gibi olmuş klasiğin dışından çok hoş eşyalarınız iyi günlerde oturun, salon mobilyalarınız nereden bide duvar saatiniz ?

X