masal gibi home sweet home..:)

bayılm bayıldım harika huzur veren bir ev olmuş canım güle güle otur :) bende evimi böyle yapmayı çok istedim ama benim olduğum yerde böyle mobilyalar yoktu bende kendi kendime perdesiyle ,objeleriyle birşeylere benzetmek istiyorum zevksiz olduğum sana birşeyler danışmak istiyorum yardımcı olabilirmisin acaba

Merhaba eminim zevklisindir ancak bulamadığın için elindekilerle yetiniyorsundur.. Tabiki her konuda yardımcı olmak isterimmmm:)

Bu konseptin başarısız bir uygulaması olmuş diye düşünüyorum.Zybd' nin home sweet home başlıklı evine bakmanı tavsiye ederim.Mutluluklar dilerim.:nazar:

aslında aksesuarlar cok hos tek tek degerlenırse ama zannedersem bu tarzı yakalamak adına fazla aksesuara yer verılmıs cok fazlası da bogmus bı guzellık bırakmamıs dıye dusunuyorum yoksa hersey kotu degıl sadece evın tarzıyla aksesuarlar pek uyusmuyor ..mesela mutfagın cesıdı country degıl..ornegın o tezgahın ustunde o aksesuarlar hıc hos durmamıs fakat mutfak dolapları ve tezgah tamamen country olsaymıs bır uyum olabılırdı..yoksa tv unıtesıne falan bayıldım mutfaktakı ahsap meyve fıgurlerı tabloları da super..dedıgım gıbı bıraz ıc ıce degıl ayrı kombıne etseydın daha ıyı lurdu dıyorum

aslında aksesuarlar cok hos tek tek degerlenırse ama zannedersem bu tarzı yakalamak adına fazla aksesuara yer verılmıs cok fazlası da bogmus bı guzellık bırakmamıs dıye dusunuyorum yoksa hersey kotu degıl sadece evın tarzıyla aksesuarlar pek uyusmuyor ..mesela mutfagın cesıdı country degıl..ornegın o tezgahın ustunde o aksesuarlar hıc hos durmamıs fakat mutfak dolapları ve tezgah tamamen country olsaymıs bır uyum olabılırdı..yoksa tv unıtesıne falan bayıldım mutfaktakı ahsap meyve fıgurlerı tabloları da super..dedıgım gıbı bıraz ıc ıce degıl ayrı kombıne etseydın daha ıyı lurdu dıyorum

teşekkür ederim fakat mutfak dolaplarını değiştirecek durumda olsaydım emin olun bunu en başta yapardım.. Yeni bir evde yepyeni dolapları hiç kullanmadan mutfak dolaplarını değiştirmek günah olurdu herhalde.. Dediğim gibi tercih meselesi ben her detayını her köşesini ayrı seviyorum ve kendi tarzıma göre yaptım. sevgiler

Zevk sahibi insanlara bayılıyorum gerçekten.
Çok çok güzel bir ev olmuş, bakmaya doyamadım, nazarlar değmesin, güle güle uzun yıllar oturun.. :)

evde televizyon hariç herşey kurabiye,kek,bisküvi,dondurma,bonbon,şekerleme,marmelat... güzelliğinde yahu...:KK16:

öyle rengarenk ve sevimli ki..yiyesim geldi yeminlen...:KK53::131::KK53:

Allah daha da güzellerini versin...iyi günlere inşallah..herkesin gönlüne göre evleri olsun Rabbimm..

O masanın ayakları, bazı süsler falan böyle ince telden yapılmış gibi ya, onun adı ne acaba?

ne kadar zevklisin

teşekkür ederimmm :)

Zevk sahibi insanlara bayılıyorum gerçekten.
Çok çok güzel bir ev olmuş, bakmaya doyamadım, nazarlar değmesin, güle güle uzun yıllar oturun.. :)

amin inşallah çok teşekkr ederimm :)

evde televizyon hariç herşey kurabiye,kek,bisküvi,dondurma,bonbon,şekerleme,marmelat... güzelliğinde yahu...:KK16:

öyle rengarenk ve sevimli ki..yiyesim geldi yeminlen...:KK53::131::KK53:

Allah daha da güzellerini versin...iyi günlere inşallah..herkesin gönlüne göre evleri olsun Rabbimm..

amin sizlerede inşallahhh :) buyrun gelin bi çay içelim hem yeme fırsatınız olur :))

çok farklı bi tarz olmuş gerçekten masal gi,ingiliz evleri gibi gibi..çok tatlı herşey..ama biraz çiçek desenleri çok kaçmış sanki bide mutfak sandalyesi beyaz ferforje olsa süper olurmuş..iyi günlerde oturun inşallah..:nazar:

Son düzenleme:
star tvde bi dekorasyon programı vardı oraya katılan bi eve çok benziyor o mu yoksa :) çok şirin olmuş gerçekten güle güle oturun

Merhaba, evinizin her karesinde emeğiniz olduğu belli ... Çok güzel sıcak bir ev olmuş ... Aksesuarlarınıza bayıldım ... İnşallah en yakın zamanda ortalığı kirletecek , kırıp dökecek bir ufaklıkla gönlünüzdeki dileğinizde gerçekleşir ... Sevgiyle kalın ... :KK16: :nazar:

evinize eşyalarınıza bayıldım,hepsi çok güzel,güle güle oturun.country tarzında döşemişsiniz mükemmel olmuş,cıvıl cıvıl iç açıcı...

X