Saç Şekillendiriciler Maşadan sonra saçıma ne sürmeliyim?

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar bu konuda acemıyım maşamıda yenı aldım nette bakıp maşa yapma ışini yapabılıyorum ama yaptıktan sonra ne kullanmalıyız sacımıza sac spreyı kullanmak ıstemıyorum bugun bıraz köpuk kullandfım ama baska onerısı olan varmı....

cnm bende aynı dertten muzdariptim düzgün bile yapamıyorum maşayı ama köpük kullanıyorum daha doğal görünmesini sağlıyo memnunum ben.tabi bende senden maşa tekniklerini öğrenmek isterim

Ben saçımızın her bi parçasını aldıımda çok hafif jöle suruyorum öle sarıyorum maşaya.. 3 gun gidiyor bana bi maşa. sonra eğip saçımı sallıyoruum bukleler açılıyor hafif sonra avuç içlerime jöle sürüp saçıma hafif dokunuslar yapıyorum.

canım maşa için internetın nımetlerınden faydalandım saca nasıl masa yapılır dıye sordum oradakı vıdeoları dıkkatlıce ızledım arkaları hala cok ıyı yapamıyorum ama onler guzel oldu bence sende o vıdeolara bak faydasını goreceksın ...

önerın ıcın tesekkurler deneyecegım...

siz bukle olarak mı sarıyosunuz vaks dalgası olarak mı kızlar... ben buraya bı resım eklyeceğim bakın beğenirseniz nasıl yapıldıını anlatırım size

siz bukle olarak mı sarıyosunuz vaks dalgası olarak mı kızlar... ben buraya bı resım eklyeceğim bakın beğenirseniz nasıl yapıldıını anlatırım size

canım ben bukle olayını yenı yapabılıyorum daha ama sonrasında sekıl vermem bıraz zor oluyor dogal dursun ıstıyorum sen hem bukleyı hem vaks dalgasını resımlerını ve yapılısını paylasırsan cok sevınırım merakla beklıyorum sımdıden tesekkurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…