Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerMaşadan sonra saçıma ne sürmeliyim?
selam kızlar bu konuda acemıyım maşamıda yenı aldım nette bakıp maşa yapma ışini yapabılıyorum ama yaptıktan sonra ne kullanmalıyız sacımıza sac spreyı kullanmak ıstemıyorum bugun bıraz köpuk kullandfım ama baska onerısı olan varmı....
cnm bende aynı dertten muzdariptim düzgün bile yapamıyorum maşayı ama köpük kullanıyorum daha doğal görünmesini sağlıyo memnunum ben.tabi bende senden maşa tekniklerini öğrenmek isterim
Ben saçımızın her bi parçasını aldıımda çok hafif jöle suruyorum öle sarıyorum maşaya.. 3 gun gidiyor bana bi maşa. sonra eğip saçımı sallıyoruum bukleler açılıyor hafif sonra avuç içlerime jöle sürüp saçıma hafif dokunuslar yapıyorum.
canım maşa için internetın nımetlerınden faydalandım saca nasıl masa yapılır dıye sordum oradakı vıdeoları dıkkatlıce ızledım arkaları hala cok ıyı yapamıyorum ama onler guzel oldu bence sende o vıdeolara bak faydasını goreceksın ...
Ben saçımızın her bi parçasını aldıımda çok hafif jöle suruyorum öle sarıyorum maşaya.. 3 gun gidiyor bana bi maşa. sonra eğip saçımı sallıyoruum bukleler açılıyor hafif sonra avuç içlerime jöle sürüp saçıma hafif dokunuslar yapıyorum.
canım ben bukle olayını yenı yapabılıyorum daha ama sonrasında sekıl vermem bıraz zor oluyor dogal dursun ıstıyorum sen hem bukleyı hem vaks dalgasını resımlerını ve yapılısını paylasırsan cok sevınırım merakla beklıyorum sımdıden tesekkurler....