• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masadaki cizikler :( yardim :(

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.481
108
34
Merhaba arkadaslar, ozel ogretmenim yemek masasini der verdgm masa olarak da kullaniyorum. Cocuklardan biri cizikleri yapmis sanrm.ben daha bugun gordum. Duzeltilemez farkindayim. Ama gorsel olarak daha az dikkat cekmesi icin neler yapabilirim. Cok uzuldm. Esyalarim yeni,yeni evliyim

Eklentiler

• P_20160206_113714.webp
    P_20160206_113714.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 355
Çözümü bilemıyorum ama üstüne bır sey serın en guzelı öğrencıler geldıgınde .

Merhaba arkadaslar, ozel ogretmenim yemek masasini der verdgm masa olarak da kullaniyorum. Cocuklardan biri cizikleri yapmis sanrm.ben daha bugun gordum. Duzeltilemez farkindayim. Ama gorsel olarak daha az dikkat cekmesi icin neler yapabilirim. Cok uzuldm. Esyalarim yeni,yeni evliyim
Ahşap boyaları var ya onlardan belli belirsiz sürebilirsin. Saça gölge atmak gibi.

Bizim de özel ders öğretmenimiz sıcak fincanı koymuş masaya leke oldu.

Parke tamir kalemleri var en azından daha az dikkat ceker. Ders yaparken örtü kullanın bence.

rötuş kalemleri satılıyor yapı marketlerde falan ahşap tonlarına göre farklı farklı var o işini görür muhtemelen..

Renkli ahşap kalemleri var kahve tonları beyaz falan çizikleri yok etmek için üretilmiş . Benimde aynı şey başıma geldi daha Çeyiz sererken eşim yanlışıkla çatal bıçak sandığını bırakmış, indirirken o da çizmişti biz aldık uyguladık hiç görünmüyor .

Şeffaf yapısan ortuler var masaniza hemen ondan alin daha kötü olmasın hem masanz da temiz kalir. Bu lekelr için arkadaslarn onerileri en guzeli ama sonrasi için o örtüden alin derm 20 tl bişey

Back