Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

yok, imkansiz, :KK50: ...siskinlik de degil, bildigin lop lop yag

lop lop yağ bende de var. üff sinir oluyorum baktıkça.
canım imkansız deme benim ne arkadaşlarım vardı imkansız deyip hamile kalanlar. günün geçitiyse mutlaka test yaptır.ne olur ne olmaz. diyet yapıyoruz çocuk etkilenmesin.
görümcem ismini vermeyim zayıflama hapı kullandı 3 gün içti. midemden acı sular geliyo dedi hapı bırakdı birde test yaptı hamileymiş. aman dikkat edin kızlar.

bizim sitede yani kk da yanda reklamlar çıkıyorya göbeği dümdüz ölçüyo ya tam istediğim gibi. çok güzel baktıkça içim gidiyo. sizde farketmişinizdir. arada sırada çıkıyor.

lop lop yağ bende de var. üff sinir oluyorum baktıkça.
canım imkansız deme benim ne arkadaşlarım vardı imkansız deyip hamile kalanlar. günün geçitiyse mutlaka test yaptır.ne olur ne olmaz. diyet yapıyoruz çocuk etkilenmesin.
görümcem ismini vermeyim zayıflama hapı kullandı 3 gün içti. midemden acı sular geliyo dedi hapı bırakdı birde test yaptı hamileymiş. aman dikkat edin kızlar.

benim gunum gecmiyo iste, tikir tikir her ayin ayni gununde oluyo meret :KK1:

bizim sitede yani kk da yanda reklamlar çıkıyorya göbeği dümdüz ölçüyo ya tam istediğim gibi. çok güzel baktıkça içim gidiyo. sizde farketmişinizdir. arada sırada çıkıyor.

ergenlikten beri hic dumduz karnim olmadi, bundan sonra da olmaz heralde, anama cekmisim, o da gobekli. biraz daha buyurse gobegim, beni gorenler, aaa hamilemisin yoksa falan derse mahvolurum, 2 yillik evliyiz, herkes bekliyor artik bebek bizden. moralim coker, tabi cevabim da "hayir salak sey o benim lanet gobegim"

benimde hiç dümdüz olmadı hiç hiç olmadı en zayıf halimde bile ayva göbeğim oldu. annemde göbekli anneme çekmişim herlade. hiç bişey yemesem bile karnımşiş oluyor.

özel şirkettemisin. ahh yeni başlamayı bilirim. herkes yükselmesin diye omuzlarına basar. kimse çekemez. çok iş verirler. patronlar yıldırmak için uğraşır.
boş ver takma sen hepsinin üstesinden gelirsin inşallah. işini doğru yap yeter.

Alışırsın canım. Zamanla sen de kurt olursun biraz sabır. Heryerde böyle yeni geleni illaki ezmeye çalışıyolar ben de yaşamıştım o sorunları. 10 senelik memurum son çalıştığım yere 3 yıl önce tayin geldim öyleyken bile üstüme geldiler. Zamanla alışılıyo

evet özel şirketteyim canım kpss çok cazip gelmeye başladı artık bana düşündükçe bakalım 2012 de şansımı denicem
boshayallersmile.gif
çok teşekkür ederim desteğiniz için atlatıcam inşalla:21:

yeni aldığım bi bilgiye göre 14 ünde erkek arkadaşımın ablası nişanlanıyormuşş benm bu kilo verme olayını hızlandırmam lazım gelsinn straplez mini elbiseler :KK1:

Kardeşimin göbeği benim de popom büyüktür. Ben ona "koca göbekli" demiştim bi kez, o da "nefesimi tutunca ben karnımı içe çekebiliyorum, sen poponu nasıl saklıcaksın?" demişti.:KK1:

göbek için belki işinize yarayabilir bende bu masaj aletleri var ya onlardan var sürekli titreşim yapıyo ben üşendiğim için yapmıyorum ama annem baya kullandı hem yediklerine dikkat ediyo belki ondan bilmiyorum ama göbüş filan kalmadı hatunda:nazar:

evet özel şirketteyim canım kpss çok cazip gelmeye başladı artık bana düşündükçe bakalım 2012 de şansımı denicem
boshayallersmile.gif
çok teşekkür ederim desteğiniz için atlatıcam inşalla:21:

yeni aldığım bi bilgiye göre 14 ünde erkek arkadaşımın ablası nişanlanıyormuşş benm bu kilo verme olayını hızlandırmam lazım gelsinn straplez mini elbiseler :KK1:

kız bu ayın 14 ne ne kaldı lapa diyeti yap 2 gün ödem attırıyormuş. bol bol meyve ye. ekmeği kesinlikle çıkar hayatından. şişliğin bari gitsin kız. bol su iç.kırmızı alarm senin için. birde erkek arkadaşınmış çok ama çok şık olman gerekiyor.

Kizlar yaaa...benim bu sabah midem bulandi ve yanma oldu. Cok saglam bir midem vardir, eksime yanma bilmem. 10 gundur sabah ac karnina sirkeli su iciyorum, bundan olabilirmi, birde bu sabah herzamankinden farkli yumurta yedim 1 adet haslanmis, yumurta bozukmuydu acaba,burasi arap ulkesi asiri sicak yumurta bozulmus olabilir diye dusundum. cunku ofise gelince kotu oldum. sabah uyandigimda iyiydim.

Kizlar yaaa...benim bu sabah midem bulandi ve yanma oldu. Cok saglam bir midem vardir, eksime yanma bilmem. 10 gundur sabah ac karnina sirkeli su iciyorum, bundan olabilirmi, birde bu sabah herzamankinden farkli yumurta yedim 1 adet haslanmis, yumurta bozukmuydu acaba,burasi arap ulkesi asiri sicak yumurta bozulmus olabilir diye dusundum. cunku ofise gelince kotu oldum. sabah uyandigimda iyiydim.

Geçmiş olsun canım. Sirkeli sudan olabilir bazen bende de oluyo aynı sorun. Zayıflamak uğruna mideleri delmeyelim de.

göbek için belki işinize yarayabilir bende bu masaj aletleri var ya onlardan var sürekli titreşim yapıyo ben üşendiğim için yapmıyorum ama annem baya kullandı hem yediklerine dikkat ediyo belki ondan bilmiyorum ama göbüş filan kalmadı hatunda:nazar:

titreşimlşi kemer iç organlara zarar verir böbrek falan filan diye düşünüyorum o yüzden hiç almadım düşünmedim de.annenden al kemeri bu akşamdan itibaren başla.ayyy böyle özel günler olunca çok heyecanlanırım hemen kıyafet aramaya başlarım. yediklerime dikkat ederim. şimdiden ben heyecanlandım.

kız bu ayın 14 ne ne kaldı lapa diyeti yap 2 gün ödem attırıyormuş. bol bol meyve ye. ekmeği kesinlikle çıkar hayatından. şişliğin bari gitsin kız. bol su iç.kırmızı alarm senin için. birde erkek arkadaşınmış çok ama çok şık olman gerekiyor.

evet çok az kaldı off ya şöle 56 ya bari inseyydim:KK58: cumartesi pazar yapiim diyorum onu pazar hem evde oluyorum cumartesi de sıkarım dişimi ekmek yok artıkkkkkkkk :95: 3. yılımıza girdik sevdiceğimle iice ailenin içindeyim artık 1 ay önce ailesi tanışmaya geldi bizimkilerle 4 haziranda da kuzeninin düğünü var çekirdek aile diil bütün aile görecek beni o zaman daha vahimmm benim bu 1 ay çok çalışmam lazım çoooook :KK62:

simurgh geçmiş olsun miden hassas sa bal kat içine ya da biraz ara ver. geçmiş olsun.
midesi hassas olanlar ya kullanmasın ya da balla kullansın ya da sirke oranını azaltın ben limonda sıkıyorum içine. 1 çay bardağı içiyorum. bazen ağrı yapıyor midem de.

titreşimlşi kemer iç organlara zarar verir böbrek falan filan diye düşünüyorum o yüzden hiç almadım düşünmedim de.annenden al kemeri bu akşamdan itibaren başla.ayyy böyle özel günler olunca çok heyecanlanırım hemen kıyafet aramaya başlarım. yediklerime dikkat ederim. şimdiden ben heyecanlandım.

bende öyle oluyorum ya hem nişan hem düğün için elbise baktım daha tam karar veremedim ama eve gidince kendi bilgisayarımda paylaşırım beğendiğim tarzları :97: 65 ile başladım bende 2 ay kadar önce inşalla gidicek ama hızlandırmam lazım kaçamak yok bana şimdi dünkü kaçamak için daha çok vicdan azabı çekiorum:KK59:

evet çok az kaldı off ya şöle 56 ya bari inseyydim:KK58: cumartesi pazar yapiim diyorum onu pazar hem evde oluyorum cumartesi de sıkarım dişimi ekmek yok artıkkkkkkkk :95: 3. yılımıza girdik sevdiceğimle iice ailenin içindeyim artık 1 ay önce ailesi tanışmaya geldi bizimkilerle 4 haziranda da kuzeninin düğünü var çekirdek aile diil bütün aile görecek beni o zaman daha vahimmm benim bu 1 ay çok çalışmam lazım çoooook :KK62:

bizde 6 yıl beraberliğimiz oldu 5 yıldırda evliyiz. darısı sana canım. bu günlerin tadını çıkar. arkadaşken daha bir tatlı oluyor herşey. evliykende güzel ama arkadaşken bence daha güzeldi. görücüye çıkacaksın bir bakıma bende bu yollardan geçtim. gözümde birden canlandı. ahhh ahh. inşallah güzel geçer canım.bizlerden daha çok dişini sıkman gerek.

X