Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Gunaydin kizlar...
Dun aksam 1 porsiyon iran kebabi (bol etli turlu gibiydi,sebzeli kebab)+1 light cola
Ama yurudum yoruldum yaktim.
Aksam eve gelince bir moral bozuklugum oldu nedensiz, hungur hungur agladim, kocam korktu ama buna ihtiyacim varmis gibi geldi bana, agladim rahatladim. Mide eksimelerim tekrar basladi, cok korkuyorum. Hic yaramadi bana buralar yaa, geldim geleli hep sikayet, hep sikayet. Neyse. Bugun keyfim yok hic.
Sabah salam+peynir sandwich ve cay

günaydın canım
ağlamak iyi gelir insana ama simurgcum bence haftasonu gelmeden kan testini yaptır büyük ihtimalle hamilesin canım hormonlar coşmuş ağlama zırlama çok olur böyle zamanlarda

Günaydın kızlar,simurg adet gecikmesininde öyle bir sıkıntısı oluyor. Adet olamayınca hormonlar etkiliyor duygusal olarak sinirli sıkıntılı olabiliyor insan. Moralini yüksek tut.
Akşam menümü yazayım işten çıkınca 2 tane küçük nektarin yedim bir bardak suyumu içip hemen eşofmanları giyip yürüyüşe gittik eşim ve oğlumla. 40 dk yürüyüş ve birazda koşu yaptım. 1 saate tamamlayamadım oğlum rahat bırakmadı erken döndük.Eve gelince eşime ve oğluma karnıyarık pilav yaptım kendimede meyve tabağı.Meyvelerimi alırkende daha sert daha mayhoş olan meyveleri alıyorum. Çok tatlı meyve almıyorum. Yemekten hiç yemedim meyvemi yedim suyumu içtim çok iyi geçirdim akşamı.
Sabah bir bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta,domates, biber yedim.

ALKIŞLAR SANA GELSİN YAĞMURCUM
ben akşam dayanamaz yer diyordum ama dünü güzel atlatmışsın.
:KK9::KK9::KK9:

bir aclik bir mide kazintisi 1 kase nesfit yedim az yagli sutle beraber. Dun hic ara ogun yememistim, bgn de cok aciktim, ne dengesizim.

günaydın canım
ağlamak iyi gelir insana ama simurgcum bence haftasonu gelmeden kan testini yaptır büyük ihtimalle hamilesin canım hormonlar coşmuş ağlama zırlama çok olur böyle zamanlarda

:) cuma yapmayi dusunuyodum ama gerek kalmicak sanirim, karnim agrimaya basladi, bgn olcak heralde...

günaydın hanımlar,

akşam maalesef 2 dilim ince hamur pizza ve 1 kızarmış tavuk parçacığı yedim, üstüne de çikolata (muayyen günüm kızmayın :))) )
off çok yedim biliyorum bugün hemen kontrol etmeliyim, yine 1-2 petibörle başladım sabah acıktıkça çekmecemden ağzıma atıveriyorum küçük küçük..
öğleni de akşamı da sebzeyle geçirmeyi düşünüyorum..

günaydın hanımlar,

akşam maalesef 2 dilim ince hamur pizza ve 1 kızarmış tavuk parçacığı yedim, üstüne de çikolata (muayyen günüm kızmayın :))) )
off çok yedim biliyorum bugün hemen kontrol etmeliyim, yine 1-2 petibörle başladım sabah acıktıkça çekmecemden ağzıma atıveriyorum küçük küçük..
öğleni de akşamı da sebzeyle geçirmeyi düşünüyorum..

cnm biskuvi yeme fazla, form biskuvileri bile cok masum degilken petibor bence zararli. biskuvilere citir ozelligini kazandiran yag turu bizim dusmanimiz. O yuzden ben diyet biskuvi bile yemem.

Benim bu günlerde hiç iştahım yok, yesem de oluyor yemesem de hiç aramıyorum, bu günlerde ara öğün bile yemiyorum biliyorum doğru değil aslında ama iştahım gitti, 2 ayı geçti beslenme şeklim acaba artık müdem mi küçüldü.... Bir form çayı bir bardak şekersiz çay ve bir orta kahve içtim ara olarak bu gün

Günaydın kızlar,simurg adet gecikmesininde öyle bir sıkıntısı oluyor. Adet olamayınca hormonlar etkiliyor duygusal olarak sinirli sıkıntılı olabiliyor insan. Moralini yüksek tut.
Akşam menümü yazayım işten çıkınca 2 tane küçük nektarin yedim bir bardak suyumu içip hemen eşofmanları giyip yürüyüşe gittik eşim ve oğlumla. 40 dk yürüyüş ve birazda koşu yaptım. 1 saate tamamlayamadım oğlum rahat bırakmadı erken döndük.Eve gelince eşime ve oğluma karnıyarık pilav yaptım kendimede meyve tabağı.Meyvelerimi alırkende daha sert daha mayhoş olan meyveleri alıyorum. Çok tatlı meyve almıyorum. Yemekten hiç yemedim meyvemi yedim suyumu içtim çok iyi geçirdim akşamı.
Sabah bir bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yumurta,domates, biber yedim.

bravo sana canım.bende akşam karnıyarık yapmayı düşünüyorum.ama yemeden nasıl durcam bilmiyorummm...çok severim...

mrb kızlar...
sabah sirkeli ballı su ardından 1 yumurta yedim.ara öğün 1 tane yaprak galeta şimdide kahve içiyorum...ve kızıma akşam penisilin iğne yapıldı gece 1 yekadar hastanedeydik...ağzı çok acıyo bebğimin uykudan uyanıp ağlıyor.kurban olurum...napacağımı şaşırdım yaaaaaa:KK43:

günaydın hanımlar

akşam bende kaçırdım :KK43:
eşim yemek yemicem dışarı çıkalım dedi bende sevindim yemek yemicez die:)
1 minik kase muzlu puding yedim
ama hain planlarına alet etti beni:KK70::KK70: hem hamburger menü hemde pizza sölemiş:KK43:
hamburger küçücüktü biraz oğlum biraz ben yedik eşimin pizzasındanda bir minik dilim aldım
ama kola light değildi birde tabi patates kızartması vardı:KK43:
ama olsun yakarım ben bu yağları yakarımmmmm:KK70:

sabahda bir avuç kadar balık krakerle çay içtim (içeceklerimi yıllardır şekersiz içerim zayıfkende bölydi:KK70:)
şimdide biberiye çayımı içiorum

ara öğünüm : 4 kayısı

bu arada bu masabaşı hareketleri işe yarıyor galiba karnım sıkılaştı sanki:KK66:

günaydınn kızlar
yaa ben bu haftaya kötü başladım kötü gidiyo
dün akşam da mantı yedim
ama mantıdan az yemek için bol salata
ara öğün de yapmadım
kahvaltı : lor peynirine baharat katıp üzerine yumurta kırdım ve çay başka bişey yemedim
şimdi de form çayı içiyorum
korkudan sabah tartıldım
:KK66::KK66: hala 71 kiloyum çok şükür

Canım özel takip ettiklerim arasındasın sen fizik ve kilo bakımından çon benziyoruz, sen de 71 sin ben de bu hafta ikimiz aynıyız, ben bu hafta 69 lu rakamları görmek istiyorum ama azim gelsin hepimize...
Bu arada birisi yaş sormuştu geçmiş sayfalar da ben de 82 doğumluyum, genelce 80 kuşağı var bu topikte sanırım..

tam gaz devam ediyorum kızlar
akşam çorba yapmaya üşendim kalan yeşil mercimek vardı evde onu yedim yanında salata ile..
sabahta bir dilim kepekli ekmek kibrit kutusunun yarısı kadar peynir iki zeytin şekersiz açık çay
çok mutluyum bugün...
eşim işi nedeniyle iki gün yoktu akşam geldi gözüne zayıf görünmüşüm
sen zayıfladın galiba ince görünüyorsun dedi
sabahta çay getiren ablamız aynı şeyi söyledi çok motive oldum
en azından karşılığını almaya başladım

genelimiz 80 kuşağıyız.

bu arada ara öğün 2 tane grisini yedim. buğün çok acıktım bende
1 litre suyum bitti. 1 tane de salatalık yedim.

ALKIŞLAR SANA GELSİN YAĞMURCUM
ben akşam dayanamaz yer diyordum ama dünü güzel atlatmışsın.
:KK9::KK9::KK9:

Karnıyarıkla pilavda pek bir güzel görünüyordu eşim bir çatal al birşey olmaz dedi ama almadım. Sbahta güzel kahvaltı yaptım hiç acıkmadım şimdi. Sabahları güzel kahvaltı yapıp akşama doğru yediklerimi azaltıcam. Öğlen büyük bir kase salata yemeyi düşünüyorum.

X