Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Canım özel takip ettiklerim arasındasın sen fizik ve kilo bakımından çon benziyoruz, sen de 71 sin ben de bu hafta ikimiz aynıyız, ben bu hafta 69 lu rakamları görmek istiyorum ama azim gelsin hepimize...
Bu arada birisi yaş sormuştu geçmiş sayfalar da ben de 82 doğumluyum, genelce 80 kuşağı var bu topikte sanırım..

ben 69 u hedefleyemem max 500 gr verebilirim haftada 2 kilo nasıl vereyim yaaa
bu arada ben de 80 doğuluyum

patlıcanları közleyipte yaparsanız kızartmanın kalorisinden kurtulmuş olursunuz
hem lezzetli hem de hafif

Köz patlıcanla güzel oluyor gerçekten. Birde annemin kızartmadan yapma yolu var. Patlıcanı kızartmadan içharcını dolduruyor. Üstünede bol domatesli ve sarımsaklı sosunu yapıp önce tencerede patlıcan yumuşayıncaya kadar pişiriyor sonra kapağını açıp fırına sürüp birazda fırında kızartıyor. Nefis oluyor.

karnını sıkıp bırakıyormusun canım?başka ne yapıyorsun?

simurgh un bacak hareketleri

nefes alırken karnımı içeri çekiyorum bu arada bacaklarımı kaldırıyorum (kanepede ayağını uzatmış oturuyor gibi oluyor)
birkaç saniye öyle kalıyorum sonra nefes verirken ayaklarımı indiriyorum karın kaslarımı gevşetiyorum

aynı şeyi nefes düzenine uymadan hızlı hızlı yapınca üst bacaklarda yanma oluyor

2. Hareket : sandalyeye iyice yaslanıp yan kollardan tutuyorum bacaklarımı birleştirip karnıma doğru çekiyorum (bunu ilk yaptığımda 2-3 gün karnım çok ağrıdı yatarken bile rahat edemedim)

Kızlar bol su içmeye başladığımdan beri cildimin daha bi güzel olduğunu farkettim. Böyle bi esnek, pürüzsüz geliyo. Gözle görünür bir fark var. Suyun etkisi sanırım. Veeeee gelelim ara öğüne: 1 dilim kek:KK53: Bu hafta kilo verdim ya hemen şımardım farkındayım. Ayrıca bir arkadaşımızın doğum günü bugün öğleden sonra ona sürpriz yapıcaz,pasta yicez, çok yemicem söz ama azcık bi kaçamak olacak

bende dikkatli yediğim için hiç rahatsız hissetmiyorm kendimi.eskiden yemekten sonra kalkamazdım hemen sızardım..şimdi oo kalkıp spor yapıyorumm müzik açıp oynuyorumm..:))

Köz patlıcanla güzel oluyor gerçekten. Birde annemin kızartmadan yapma yolu var. Patlıcanı kızartmadan içharcını dolduruyor. Üstünede bol domatesli ve sarımsaklı sosunu yapıp önce tencerede patlıcan yumuşayıncaya kadar pişiriyor sonra kapağını açıp fırına sürüp birazda fırında kızartıyor. Nefis oluyor.

YAĞMURCUM BENDE ANNENİNKİ GİBİ YAPAYIM AMA TAM ANLAMADIM
karnıyarığı tencerede yumuşatıyor hiç yağ yok sonrada fırınamı veriyor.

Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:

Selam kızlar ben daha yeni geldim aranıza, bende akşama kadar masa başındayım. Ve 103 kiloyum malesef. Napcem şimdi ben :):2:

hoşgeldin napcanı sölim sana
bize takılcen mutlu mutlu kilo vercen.
sıkmadan kasmadan vercen kiloları.
öğlen olmuş sonra görüşürüz. afiyet olsun.

hoşgeldin canım.. biz birbirimizi takip ediyoruz önerilerde bulunuyoruz
kilo vermeye de başladık azimle devam edersen sen de verirsin kilolarını

X